Седмичният хороскоп на Алена: въображението ще ви помогне да създадете онова, което искате, или да се представите във възможно най-добра светлина

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ето какво предвижда хороскопът на Алена за  седмицата: На добри възможности за нови начинания и възможност за нов бизнес могат да се радват 2 зодии, а също така и на увеличаване на авторитета и уважението на другите към тях.

Овен

Както в служебен, така и в личен план не се препоръчва да предприемате каквито и да е драстични мерки. Здравето ви изисква повече внимание и спазване на природосъобразен режим.

Децата ви носят радостни изживявания, но и немалко главоболия. Може би трябва да ги дарявате с повече внимание и обич. Това се връща многократно. Не пропускайте времето и шансовете си. До края на седмицата ви се предоставя възможност активно да си починете, затова възползвайте се. Отдайте се на спорт, отидете на кино или концерт, но внимавайте за джебчии край вас на стадиона или в залата. Ако решите сега да излезете в лятна ваканция, ще изпаднете в изгодна оферта за курорт.

Телец

Нямате основателни причини за безпокойство, успешно скъсявате разстоянията, които ви делят от целта. При вас нещата се подреждат добре и това е достатъчно основание да погледнете по-оптимистично на бъдещето си. Откриват се нови хоризонти. В семейството разчитат много на вас и не се изненадвайте на редицата ангажименти, с които ще ви товарят близките. В понеделник ще научите дълго чакана вест и ще изпитате облекчение. Във вторник и сряда поиграйте хазарт – съветва Алена в хороскопа си.

Близнаци

Неотстъпни и съсредоточени сте в работата си. Това ще ви донесе повишаване на доходите, но и известно психическо натоварване. В края на периода ще се питате това ли беше цената на усилията ви, а сигурно ще има и разочаровани. Но атмосферата в дома ви ще бъде топла и отпускаща. Не допускайте да развалите хармонията й, защото това е най-сигурното ви място.

Рак

Има защо да се радвате – авторитетът ви е нараснал. Предстои завършването на проект, който ви е струвал много усилия. Резултатите от него ще ви направят доволни и амбицирани да приемете нови предизвикателства. Ще ви се отворят още пътища за професионална реализация. Но наред с доверието към вас ще срещате и не дотам добронамерени хора – предупреждава Алена.

Лъв

Доверявайте се на партньорите си както в служебен, така и в личен план. Хора от по-високите етажи също ще ви подадат ръка. Няма да ви липсват успешни изяви – нещо повече – с лекота ще преодолявате всякакви пречки. В семейството ще се радвате на разбиране, съпричастност и обич. Любовта ще присъства неотклонно до вас и това допълнително ще ви прави витални.

Дева

В обстановката около вас ще се ориентирате с лекота. Освободете се от предразсъдъците си и се постарайте да сте обективни. Така ще станете по-прагматични и успешни в действията си. Няма да ви липсват средства да довършите започнатото начинание, което ви е отнело немалко досега. Очаквайте ви приятни вълнения с очарователна и интересна за вас личност.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg