Идеалната жена, според Хороскопът

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

    Знаете ли, че всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена. И ако вие имате дори малко съответствие с него, имате шанс да предизвикате разположение към вас.


    На Овен му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат и дори ще доведат до пълно отвращение. Овен по достойнство ще оцени вашата красота, а ако се харесвате на мъжете, той с удоволствие ще воюва за вашето сърце.
    Телец харесва жени -  умни и разумни. Лекомислените празноглавки го изпълват с ужас и го принуждават бързо да се оттегли. Други фактори са вашата жизненост и енергичност, с които Телец да се зарежда периодично. Влезте в ролята на домакиня, вземайте решения, възприемайте нови идеи, демонстрирайте, че на вас може да се разчита.
    Близнаци е привлечен от жени, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична. Като всеки друг мъж обича тайните и тяхното постепенно разкриване. Нека винаги е във терзания съмнение във вашата любов, накарайте го да ревнува.
    Рак обожава тези жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му. Интелигентна, образована жена-лидер  - това е неговия идеал. Понеже Рак е сантиментален и романтичен ще трябва да обърнете внимание и на духовния живот и развитието на собствения си кръгозор. Не е достатъчно да сте само една красива жена.
    Лъв обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества, да се държите достойно и със самочувствие. Вашата красота не е толкова от значение, за разлика от вашите достойнства. Въпреки това, Лъв може да бъде запленен от жена, абсолютно неприспособима към реалността, мечтателка и витаеща в облаците.
    Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас. Женските си слабости запазете за някой друг. Само волевите дами, сдържащи чувствата си могат да задържат неговите чувства. Тези мъже ще се оставят да бъдат ръководени, ако разбира се вие сте добри командири.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg