5-те зодии, с които не трябва да спорите

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да избегнете конфронтацията със следните зодиакални знаци.

Овен

Овенът е готов да защити позицията си до победоносен край. Той ще е нащрек, докато ентусиазмът се подхранва от гордост и агресия. Щом започнете да спорите с Овен, той приема, че се опитвате да го обидите. Няма се спре, пред нищо, за да ви стъпче.

Овенът е високо интелигентен и никога не избира честния начин да се състезава. Благодарение на своята природа, няма да спре, докато не спечели безусловна победа над опонента.

Няма нужда да се опитвайте да спорите с представител на зодия Овен. Дори не става въпрос, дали сте прав или не. Победата му е в кърпа вързана.

Везни

Кой би си помислил, че Везните, с манията си за хармония и изключителен самоконтрол, ще бъдат в този списък. Ако веднъж сте се опитали да спорите с Везни, сигурно сте усетили присъщото им пасивно-агресивно поведение. С лека усмивка на лицето, те ще ви победят.

В резултат на всеки спор с Везни, няма да сте удовлетворени от развръзката. Всичко, което сте искали да предадете, е не само противоречащо на позицията, но и на здравия разум. Сякаш спорите със стена, която в крайна сметка печели всеки спор. Везните няма да се кълнат, за да ви уверят в тезата си. Те просто ще гледат, кимат с глава и ще се усмихват, без да правят, каквото и да било.

Лъв

Лъвът е егоист, който възприема всяка кавга като въпрос на чест. Винаги е уверен, че е прав. В спор с представител на зодия лъв, очаквайте аргументът да се развие по напълно непредсказуем сценарий. Лъвът има склонност да манипулира думите на опонента си, карайки го да се чувства като истински глупак.

Всичко, което казва отсрещната страна се възприема автоматично за невярно. Те са уверени, че съществува единствената истинска гледна точка и тя е тяхната.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg