Седмичният хороскоп на Алена: ще имате отлични възможности да се разгърнете и да се чувствате удовлетворени

Любопитно
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ключовата дума за идната седмица е „радост“ – сигурно е, че забавления и поводи за хубави емоции няма да ви липсват. Ако през изминалите дни сте били по-напрегнати, попадали сте в повече конфликти или здравето ви е било разклатено, през дадения период ще се почувствате значително по-добре и ще добиете ведро настроение.

Телец
Няма да е във ваша полза да стоите на едно място и да бездействате, защото пред вас ще се откриват възможности, които е добре да бъдат оползотворени. Очаква се акцентът през следващата седмица да падне върху домашните и семейните дела – при тях ще има положителен развой на събитията и реализация на планове и намерения.

Близнаци
През идната седмица се очаква да сте в приповдигнато настроение, което ще предавате и на околните. Всекидневието ви ще бъде доста интересно – поводи за срещи и забавления няма да липсват. Ако искате да сте в синхрон с планетните влияния и да се възползвате максимално от тях, през периода пътувайте по-често, срещайте се с хора и учете нови неща.

Рак
Много от вас ще успеят да си отдъхнат от някои проблеми, които досега не са им давали мира. Възможно е нещата да се наредят сами или най-накрая да стигнете до решение, което ви е убягвало. Както и да се развият събитията, знайте, че моментът е подходящ да престанете да въртите старата плоча отново и отново и да довършите започнатат си работа.

Лъв
Седмицата се очертава да е силна и успешна за вас, така че запретвайте ръкави и действайте. Макар традиционно летният сезон да е смятан за почивен и по-лежерен, точно за вас даденият период ще е пълен с възможности да извършите положителна промяна и да се радвате на професионални постижения. Не е добре да ги изпускате! Ще имате подкрепа от планетното влияние.

Дева
По-активната част от седмицата за вас ще е втората половина. Ето защо до сряда спокойно можете да го давата по-лежерно. След това планетните влияния ще ви предразполагат към по-висока активност. Бездействието едва ли ще ви се отразява добре. Ще усетите прилив на енергия и желание да се заемете със задачи и проекти, които сте изоставили.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg