Хороскопът на Алена за септември: приемете късметът, с който звездите ще ви дарят

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Какво я чака всяка зодия на прага на есента. Топ астроложката Алена представя хороскопите за всички зодии за септември. Звездите вещаят бурни емоции за телците и признание в работата за стрелците.

Ето какво ги очаква останалите:

ОВЕН

Септември

Готови сте на всичко, за да подредите живота си и този на околните, както си го представяте, без значение дали те искат промяната или не. Във ваша полза е да обръщате внимание на детайлите в рамките на разумното, но да се ровите в тях на инат и без причина ви лишава от ценно време, за да свършите нещо голямо и полезно. През месеца отново мислите за пари, но и сте склонни да проявявате ненужна щедрост. Не отказвайте допълнителна работа. Месецът не допуска необмислени инвестиции, задачата ви е само да събирате, изваждането оставете за следващия месец. Съветът ми е да съхраните част от спечеленото в отделна сметка, за да сте спокойни, ако имате по-малко приходи до края на годината, но се налагат спешни разходи. Пазете се от проблеми в семейството.

ТЕЛЕЦ

Септември

Емоцията властва над вас през септември. Опасни сте за околните. Трудно се владеете. Съветвам ви да осъзнаете, че е най-добре да си дадете почивка или да завършите поредната доза изостанали задачи. От начинанията се откажете, защото ако не го сторите, чуденката как след месец да се измъкнете от проблемите, които сте си създали сами, започва да тормози дните и нощите ви. Забравете разговорите с потенциални делови партньори, защото сте повлияни от чувствата си и грешката при избора ви е сигурна. Вместо да сте агресивни и нападателни, за да принуждавате околните да изпълняват вашите желания, си наложете такт, умереност и не се противопоставяйте на отправената ви критика. Впечатлявате всички с интелекта си и с вашето умение да се държите на ниво, без значение дали сте на делова среща или на коктейл. От вас зависи да съхраните стабилността на брака си, хармонията в отношенията си, а също и здравето си, като си налагате спокойствие и умереност във всичко.

БЛИЗНАЦИ

Септември

През септември са засилени желанието и упорството ви да поставите ново начало, за което сега е моментът. В същото време сте невероятни перфекционисти във всяко едно отношение в рутинната ви работа, защото Меркурий, вашият управител, е не само директен, но е на своя трон в Дева и ви помага да внасяте ред в хаоса около себе си, дори и ако вие сте го създали. Предпазвайте се от необмислени инвестиции, даже и да ви изглеждат примамливо печеливши. Съветът ми е да не забравяте, че бихте се чувствали много по-добре, ако сте в нечие подчинение. Заемащите ръководни позиции рискуват да си създадат проблеми със здравето заради непримиримостта им към нежеланието на околните да ги следват и да се подчиняват на техния ред. Месецът е подходящ да създадете семейство, ако сте открили своята половинка и чувствата ви са споделени. Семейните да обърнат внимание на децата си – да им осигурят навреме всичко необходимо за новата учебна година, за да си спестят кризата в личните отношения.

РАК

Септември

През септември не ви е позволено да се разпилявате и да пренебрегвате задълженията си. От вас зависи да организирате работата си и да я свършите в рамките на работното време. Не са изключени моменти, в които се изнервяте прекомерно заради упоритото противопоставяне и несъгласие на вашите колеги и близки с предлаганите от вас промени. Не спорете с тях, а обмислете как да противодействате, за да не се сринете от завоюваните позиции и да не накърните авторитета си. Свръхчувствителни сте спрямо личните си материални стремежи. Може да се справяте с всякаква работа, ако се приспособявате и не се опитвате да променяте света според вашите разбирания. Ако сте създали семейство, не си творете проблеми заради инатливото ви нежелание да се включите в семейното пазаруване за децата си и първия учебен ден, а и в ремонтите преди зимните месеци. Липсва ви физическото натоварване.

ЛЪВ

Септември

През септември сменете средата си с мечтаната. Няма да е лесно да го сторите изведнъж, защото на първо време е необходимо да се освободите от дърпащи ви назад стари познати и да разчистите място за достойните. И все пак не мислете, че е лесно и се случва с магическа пръчка. Имате много работа, докато изберете и прецените дали новите ви познати ви ценят и уважават. Успехът е с вас само ако с хората от деловото и личното ви обкръжение си имате доверие. Предпазвайте се от общуване с неподходящи хора и от прибързано изречени критични думи. Предупреждавам ви, че дори и ако сте гневни, нападателното поведение отблъсква от вас дори и най-добронамерените хора. А различното от вашето мнение чуйте и преценете на спокойствие, защото може да ви е от полза. Месецът е идеален за създаване на семейство и за стабилизиране на семейните отношения, ако вече сте го създали.

ДЕВА

Септември

Трудностите ви следват от първия ден на месеца, но не се оплаквайте от тежестта им. Знаете, че се справяте, което вади от равновесие вашите неприятели, особено ако са ви „помогнали“ да ви споходят, а и именно те заради вашата оправност ще си търпят кармичните наказания. Задоволството ви, че успявате и вървите по пътя си, може да е причина да преосмислят поведението си. Търсите ли помощ от някого, бъдете искрени, защото, скрити зад маската на лицемерното сервилничене, няма да спечелите никого или ако се случи, то ще е еднократно. Не ви съветвам да пътувате и да сключвате сделки през септември, въпреки че рутината не го забранява, ако имате стабилни партньори и не се налага след това да прекратявате общата си работа. Семейството ви подкрепя във вашите цели и планове, но не бива да ги споделяте извън дома, защото дебнат достатъчно завистници, които биха ви провалили.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg