Седмичен любовен хороскоп: ще се потопите сред розови облаци и ще се сбъднат невъзможни мечти

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Температурите се понижават, но не и настроение. А какво очаква всеки зодиакален знак през новата седмица на месец септември?

Овен

Ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да започнете да осъществявате своя отдавнашна мечта или цел. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора. Т

Tелец

В началото на седмицата не са изключени разправии с хора, с които работите по общи проекти. Постарайте се да се фокусирате върху вашите задължения и не се вглеждайте прекалено критично в работата на другите, защото има риск да ги стресирате с прецизността си. След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

Ще имате новo начало в началото на седмицата. Ще сте адаптивни и доста позитивни и ще демонстрирате нов имидж и възможности пред заобикалящите. След четвъртък ще сте отпускарски настроени и ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Рак

Вие, Раци, ще се занимавате предимно с любовни въпроси в началото на седмицата. Възможно е да успеете да изгладите отдавнашни конфликти с половинката или да предприемете нови съвместни начинания. След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и по всяка вероятност ще напреднете значително и ще отметнете множество задачи.

Лъв

Очакват ви много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Дева

В началото на седмицата ще сте силно отдадени на свое хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много общителни. Възможно е да се впуснете във флиртове и закачки с човек, който силно ви интригува. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел и ще му помогнете с решаването на належащ негов проблем.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg