Най-привлекателната зодия за 2019-та

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Привлекателността не е младост и красота! Три са нещата, които не играят в нейна полза - възраст, външен вид и характер. Привлекателността не зависи от тях - тя идва отвътре. И човек не може да не се съгласи с това.

Астролозите твърдят, че нещо зависи от звездите. Научете кое:12. Водолей

Представителите на тази зодия са самотници. Може да отнеме време на Водолеят да се открие към партньора си. Независимо от това, не всеки иска да види тази функция в своята сродна душа. Затова Водолеят заема последното място в тази класация.

11. Козирог

Козирозите не заемат последното място, защото са лоши любовници. Факт е, че с представителите на този зодиакален знак е доста трудно, тъй като те са много придирчиви, когато става въпрос за избор на партньор.

Такава черта на характера може да попречи на Козирога да се доближи до представителите на друг знак от зодиакалния кръг.

10. Телец

Отношенията с Телецът могат да се окажат, както най-доброто, така и най-лошото решение в живота. Представителите на този зодиакален знак са лоялни, но в същото време са доста упорити. Това може да доведе до недоразумения, както и до скучен любовен живот.
9. Дева

Когато става въпрос за любов, представителите на този знак просто са обсебени от дреболии. Това обаче не пречи на Девата да остане нежна и грижовна в леглото.

8. Везни

Тази зодия спокойно може да се нарече най-страстната и креативна, сред всички останали знаци на зодиака. Но това качество има и недостатък.

Везните са ужасни, когато става въпрос за връзки, което от своя страна може да доведе до негативни последици.

7. Близнаци

Близнаците също могат да бъдат много страстни, ако се досетите, какво точно включват. Разберете, какво точно харесва вашият партньор в леглото и ще прекарате незабравима нощ.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg