Здравей свобода или 3-те зодии, които ще се разделят с половинката през есента

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Есента е сезонът на тръпките и изкушенията. Някои от зодиакалните знаци, които са обвързани, ще се разделят с половинката си, защото ще осъзнаят, че искат да се радват на свободата си. Ето и кои са те.


Рак

Раците обикновено мечтаят за голямата и истинска любов, винаги търсят сродна душа и се чувстват много по-добре, когато имат сериозна връзка. Скоро обаче ще предпочитат да са сами.

Те ще искат малко време за себе си, ще опитат да разберат кои са и какво точно търсят. Ще искат да си докажат, че могат да са щастливи и когато са силни и независими.

Затова ще прекъснат връзката, която не е мечтаната за тях. Много са емоционални, ще опитат да разберат защо. Най-вероятно ще останат без гадже до средата на 2020 година.

Скорпион


Другите водни знаци, Скорпионите, също ще посветят времето си  в опознаване на себе си и откриването на свои силни и слаби страни. Животът им сякаш ще се преобърне, защото ще прекъснат връзка, която са си мислили, че ще продължи много време и дори ще премине в брак.

Когато тези зодии са необвързани, обикновено те обичат да флиртуват, да се запознават с много хора, да търсят партньор, но сега си дадат почивка от тези неща. Ще премислят много ситуации от миналото.


Стрелец


Те са много весели и оптимисти по душа. Затова ще се чувстват странно през есента - няма да виждат нищо позитивно в любовния си живот и ще са някак по-мрачни. Звездите ще накарат Стрелците да се чувстват притеснени и под пара постоянно.

Те ще скъсат с половинката заради този стрес. И защото ще осъзнаят, че връзката им не е толкова розова, колкото са си мислили.

След раздялата Стрелците ще се почувстват отново като себе си, ще се фокусират върху своите хобита и интереси. Най-вероятно през зимата ще срещнат нова любов.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg