Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Някои жени сякаш си имат всичко - хубаво лице, изящна фигура, чувственост и страст. С красотата и чара си са покорили стотици мъже, готови да им сервират на тепсия целия свят.

Само че точно тези мъже рано или късно решават, че искат уют и собствен дом, добра и грижовна съпруга, която готви невероятно вкусна мусака, дъщеря и син, които се хвалят на баща си с рисунките си...

И тъй като знаят, че от "жената вампир" подобно нещо няма да получат, намират сили да се спасят от пагубната страст, която ги тегли към нея. А красавицата, която вече мислено мери сватбени рокли, отново остава сама.

Защо се случва така ли? Астролозите твърдят, че животът ни зависи до голяма степен от звездата, под която сме се родили.

Има няколко зодиакални знака, сред които има много подобни нещастни красавици. И днес  ще ви разкажем малко повече за тях - за дамите, по които мъжете винаги се губят ума, но в крайна сметка си остават сами, защото никой не ги иска за съпруги.

Телец

Жените, родени под този зодиакален знак, са невероятно ревниви особи. Ако такава жена е спряла погледа си към някого, той задължително трябва да бъде до нея по 24 часа в денонощието. Самата тя обаче винаги си оставя вратичка и често флиртува с други мъже.


Връзката с такава красавица рано или късно подлудява всеки „принц“. И дори най-неспокойните от тях в един момент решават, че се нуждаят от тишина, спокойствие и комфорт с пухкава и не особено красива половинка.

Лъв

Тези жени притежават много труден характер. На мъжете, които се борят за сърцето им, не спестяват нищо и винаги им казват истината право в очите. Дори и в ситуации, когато е по-добре да си замълчат.

Подобна праволинейност рано или късно принуждава мъжа да тръгне да търси щастието на друго място.

Дева

Девите се опитват да премоделират човека до себе си според представите си за идеалния мъж. Както се казва - аз си го сглобих сама.

Но не всеки мъж иска да се превърне от брюнет в блондин, да ходи на опера вместо на футбол и да носи строги костюми с папионка, вместо любимите си дънки и разтегнати пуловери.


В крайна сметка, осъзнавайки, че няма да го обичат такъв, какъвто е, мъжът решава, че е време да сложи край на този кошмар и да потърси щастието на друго място.

Везни

Жените от зодия Везни знаят много добре как да спечелят един мъж. Но, избирайки своя „принц“, те не забравят за женския си чар и постоянно държат другите си кандидати на „къса каишка“.

Не всеки мъж е готов да живее с жена, знаейки, че пред прага й стоят още много ухажори, които изгарят от желание да са на неговото място.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg