Хороскоп за 2020 година: ако сте от огнените знаци ще спечелите много

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хороскопът за 2020 прогнозира, че взаимоотношенията и финансите ще бъдат стабилни през годината. Звездите ще позволят благоприятен период за всички дванадесет зодиакални знака:


През 2020 г. Меркурий преминава в ретрограден период три пъти:

22 март (Овен) - 15 април (Овен)
25 юли (Лъв) - 18 август (Лъв)
12 ноември (Скорпион) - 6 декември (Стрелец)

Търпението е добродетел, но не се нуждаете от астро прогноза, за да знаете това. Изглежда, че забравихме как е да живееш в добри времена, които не са в сянка от песимизма. Тази година ще бъде от полза в очакване на оптимистично бъдеще.

Има много, много признаци, които сочат просперираща година. Основна промяна, която се откроява е увереността в икономическия растеж, който ще бъде стабилен и не само моментен.

И така, основната дума, за която трябва да помислите, е търпението: просто не забравяйте да имате търпение. Ще се възползваме много години в бъдеще от промените през тази година.

Планетни влияния

2020 година ще бъде белязана от два основни аспекта. Марс, планетата на действието, ще бъде ретрограден в Козирог и Водолей, от 26 юни до 27 август.

Това означава, че всички планове за промяна на статута ще бъдат ремиксирани.

Вторият изключителен аспект на годината ще бъде ретроградна Венера във Везни и Скорпион, между 6 октомври и 16 ноември.

Когато Венера е в ретроградно движение, любовта продължава три месеца. Препоръчваме ви да избягвате да се забърквате в сериозна връзка в края на следващата година. Можете да експериментирате с интензивна страст и можете да имате много очаквания. Но това ще бъде за нищо.

Сатурн, Великият учител, е транзит през Козирог от края на 2018 г.


Това означава, че всеки от нас ще преоценява отговорно постиженията си, като разбере дали всичко, което сме изградили в живота, е автентично и солидно. Уран, планетата на бунтовниците, ще влезе в Телец за кратък период от време, разклащайки цялата финансова дейност. Парите ще бъдат спечелени по различен начин и те ще доведат до нови инициативи.

Четирите зодиакални елемента през 2020 година

Огнените зодиакални знаци (Овен, Лъв и Стрелец) ще имат на разположение много пространство и време, за да развият личните си хобита през 2020 г. Огнените знаци ще привлекат мощни членове в своя екип. Естествено, че ще работите усилено и от тази гледна точка ще спечелите много през 2020 г.

Земните зодиакални знаци (Телец, Дева и Козирог) ще налагат космическо внимание през 2020 г. Има три периода, когато Меркурий е ретрограден, в повечето случаи в земни знаци. Работете и полагайте усилия по-внимателно и използвайте опита си; това е препоръката за всички земни зодии. 

Сатурн ще бъде транзитен в Козирог, носейки сила и дори скрита сила за всички земни знаци. След август всичко ще намалее по отношение на шансовете и възможностите за успех, но това не означава, че ще претърпите загуба. Просто казано, това ще бъде бял период от време, без специални събития или случки.

Въздушните зодиакални знаци (Близнаци, Везни и Водолей) за разлика от предходната година (2019), ще се радват на много по-удобна година през 2020 г. Работата в екип, комуникацията и взаимното разбиране са определящите фактори за стабилност и успех. 

Това не са чужди аспекти и способности за вас, така че няма да имате трудности с адаптацията, всичко, което е необходимо, е желанието да положите усилия в тази посока. 2020 година ще бъде благоприятна година за всички въздушни зодиакални знаци.

Водните зодиакални знаци (Рак, Скорпион и Риби), както винаги, са чувствителни, което може да бъде предимство през 2020 г. Тази година те ще се сблъскат с нови начала, в най-добрия смисъл. Ново начало ... за някои хора означава нова работа, нов бизнес ... нов курс в живота.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg