Любовното предсказание на Оксана за всяка зодия до края на 2019

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Има още време до края на годината, в което много зодии могат да очакват големи промени в личен план. Любовта често идва без да пита и ето за кои зодии това ще се случи до края на 2019 г.

Овен

Досега годината беше противоречива за вас в любовен план. Имаше своите положителни емоции, но не липсваха и разочарования. До края на 2019 г. можете да очаквате яснота. Тази, за която отдавна се надявате и която ще внесе спокойствие в живота ви, независимо какъв е отговорът на вашия най-голям въпрос.


Телец

За тези от вас, които се надяват на предложение за брак – ще го получат по най-милия и изненадващ начин. Не се съмнявайте, че връзката ви върви в правилната посока и че човекът до вас вече не си мисли за по-сериозна крачка. Всички останали Телци ги очаква нов трепет в любовта - по-голям и вълнуващ от всичко, което са изпитвали до този момент.


Близнаци

Самотните Близнаци най-накрая ще открият човек, с когото могат да споделят света. Ще усетят онази тръпка, за която само бегло си спомнят, но бленуват от все сърце. Ще могат да разчитат на новия човек, който ще влезе в живота им и могат да бъдат сигурни, че той няма да ги предаде.

Рак

Късметът в любовта не е едно от нещата, с които може да се похвалите. За сметка на това до края на 2019 г. ще получите подарък от съдбата, който сте си заслужили. Ще се появи сериозен човек, който ще разбие на пух и прах представите ви за любовта. Ще ви покаже какво е да си обичан истински.


Лъв

Когато една връзка не върви, въпрос на време е тя да се разруши. До края на 2019г. всички Лъвове, които са в задушаваща и неподходяща за тях връзка, ще излязат по най-добрия начин от нея. Няма да бъде драматично, а по-скоро пречистващо ново начало.


Дева

Не мислете, че любовта е забравила за вас. Напротив! Подготвила ви е шеметна изненада, която ще стопли сърцето ви. Най-накрая в живота ви ще се завърне човек, който истински сте обичали и ще ви покаже, че съжалява за всичко, което някога ви е причинил. Едно свежо начало може да се окаже най-истинското ви досега.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg