Какво очаква всяка зодия през 2020-та

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Колкото и да не ни се вярва, до Нова година остават само няколко броени седмици, а това означава само едно - време е да помислим за всичко ново, което искаме да обещаем на себе си и да постигнем през 2020-та.

За много от нас 2019-та беше и все още е  доста емоционална година, която може би никога няма да забравим. Да преминаваме от една ситуация, която трябва да решим, в друга, вече е зад нас и е време за нещо ново и много вълнуващо.

Да, нищо не трае вечно, но пък ние сме готови за нов календар с нови възможности...

Овен - 2020-та ще бъде по-скоро спокойна година за вас, без особени промени. Намерете начин да направите себе си щастливи.

Телец - През 2020-та ще имате възможността да погледнете вътре в себе си и да разберете, че вашето собствено щастие зависи само и единствено от вас.

Близнаци - Ще ви очаква година на предизвикателствата, бъдете до близките си хора и не забравяйте за тях. Ще имате подкрепата на своите любими хора и не забравяйте, че всичко минава - дори и лошото.

Рак - За вас 2020-та ще бъде малко по-натоварена, отколкото ви се иска. Ще изпитвате повече трудности и това ще накара дните вид а се сливат. но съвсем скоро - към средата на годината небето ще започне да се изчиства от облаците за вас.

Лъв - 2020-та ще бъде изпълнена с толкова много неочаквани изненади за вас! През новата година ще имат много мигове, в които ще се чувствате благодарни за това, което имате.

Дева - Сигурни ли сте, че наистина искате да бъдете щастливи? Ама наистина!? Защото колкото повече ви гледа човек, толкова повече остава с впечатлението, че все нещо ви дърпа към нещастието, страданието. Ако наистина искате да бъдете щастливи, спрете да вършите нещата по стар начин. Не се налага да правите огромни промени в живота си, просто спрете с неправилните действия от преди.

Везни - Много близък ваш приятел ще ви предаде по начин, по който не сте и подозирали. Точно в този момент непознат ще влезе в живота ви и ще ви покаже истинското значение на думата "приятелство". До края на декември ще бъдете много по-щастливи отколкото си мислехте, че ще бъдете през януари.

Скорпион - Достатъчно тъга и болка за вас! Новата година ще ви обгърне със своята положителна енергия и любов. В началото няма да се чувствате особено в свои води, защото не сте свикналид а бъдете щастливи, но към края на годината ще бъдете в хармония със себе си и с другите около вас.

Стрелец - През 2020-та ще научите по трудния начин няколко урока за честността и доверието. Това ще ви постави в емоционално влакче на ужасите за няколко месеца, но ще излезете от 2020-та по-силни и щастливи.

Козирог - Неочаквано събитие ще донесе в живота ви известно количество тъга, но подкрепата и любовта на близките ви ще ви помогнат да повярвате в доброто в света и ще приключите 2020-та с широка усмивка на уста.

Водолей - Това може би ще бъде най-щастливата година в живота ви. Всичко ще си дойде на мястото, не пестете и минутка от времето си през 2020-та!

Риби - Нищо не продължава вечно, особено лошите мигове в живота ви. Колкото и трудно да ви се струва всичко сега, съвсем скоро ще дойде един светъл ден, в който без да искате ще осъзнаете, че проблемите са ви подминали.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg