Оксана за следващите 7 дни: Любовта е навсякъде около вас, просто се огледайте

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

А сега нека обърнем поглед към всеки един знак от зодиака и разберем в детайли какво го очаква в любовта през следващите седем дни:

Овен

Седмицата определено е благоприятна за любов. Е, разбира се, няма да липсват и някои дребни разочарования, но животът не може да бъде цветя и рози през цялото време. Съсредоточете се върху положителното и изживейте щастливите моменти, които ви предстоят на максимум. Необвързаните ще почувстват лека носталгия по някой мил спомен от последната си връзка, но това не бива да демотивира. Любовта е навсякъде около вас, просто се огледайте.

Телец

Вие сте във вихъра си в любовта и угаждате за всичко на вашия партньор. Спрете за момент и помислете дали не се престаравате и нямате ли нужда от време само за себе си? Подарете си един следобед в салона за красота или си запазете час за масаж или йога. Не е лоша идея да планирайте и уикенд с приятелки в спа хотел. С други думи, поглезете се. Наистина го заслужавате, а и когато се завърнете отново при любимия, ще бъдете толкова отпочинала, спокойна и красива, а той толкова много ще ви е липсвал, че ще усетите отново магията от първите ви срещи.

Близнаци

Седмицата не започва обещаващо за любовния живот на Близнаците. Малко спречкване с човека до вас ще ви накара да се почувствате отхвърлени. Не бъдете толкова строги към себе си и не си приписвайте недостатъци, които не притежавате. Случва се и в най-добрите семейства, както се казва. И най-важното, не губете кураж, защото с напредването на седмицата, нещата започват да изглеждат все по-обещаващи. Малък жест от страна на любимия ще разтопи сърцето ви и ще осъзнаете колко важно е за вас семейството и колко сила и подкрепа получавате от близките си, а рядко ви остава време да го забележите и оцените.

Рак

Любовният ви живот направо е за завиждане. Кипите от енергия, а романтичните събития около вас нямат край. Режисьор им е самата съдба, която е доста благосклонна към вас тези дни. Уикендът се очертава също да бъде особено динамичен, като към семейната идилия ще прибавите и шумна и весела компания от добри приятели. Ако от скоро имате нова любов, отделете ѝ малко повече време и внимание. Опитайте се да придвижите нещата към следващото ниво. Звездите са на ваша страна, така че действайте смело.Лъв

Нивата на енергичност, самочувствие и очарование отново ще бъдат доста високи за представителите на зодия Лъв. Обвързаните ще изживеят невероятни интимни моменти със своя партньор, докато необвързаните ще срещнат някои доста мистериозни и вълнуващи субекти. Направете всичко възможно да вложите извиращата от вас енергия в конструктивна посока, защото в противен случай ви застрашава потъване в доста негативни емоции като ревност, доминиране и надменно поведение. Когато в края на седмицата Слънцето транзитира в другия огнен знак от зодиака Стрелец, ще почувствате мигновено спокойствие и уравновесеност в себе си, както и вярата, че всичко, което се случва в живота ви, е за добро.

Дева

Любовта изпълва всяка брънка на вашето съществуване тази седмица, Деви. Вие сте ходещи розови плюшени сърца и предизвиквате любов и възхищение навсякъде, където се появите. Чувствате се окрилени и сякаш живеете във вълнуваща романтична приказка. Ако се чувствате неудовлетворени и нещастни, това е, само защото ви се привиждат проблеми там, където те не съществуват. Не саботирайте собственото си щастие.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg