Алена разкрива тайните на астрологията за 2020г: приходи и признание

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Алена коментира какво може да очакваме от 2020 година, която ще премине под знака на Уран и Водолей, а според източния хороскоп – на Металния плъх.

Известната астроложка сподели, че тази комбинация веща не само спокойна, хармонична и плодовита, но и безкрайно разрушителна година.

Тя съветва да се внимава не само по отношение на междуличностните, но и на междудържавните отношения. 2020-а е година на разчистването. Но това означава, че не трябва да се загърбва цялото минало, а само това, което е ненужно и разрушително.

Астроложката съветва да се разчистят от всичко ненужно гардеробите в началото на годината.

Труд, пари и знания е мотото на 2020 – а година, уточни астрологът. Според Алена, Уран ще ни предостави шанс за започване на нещо ново и градивно. Ако не го направим, старото няма да допусне съграждането на основите на новото. Заради неправилни възприятия, някои хора ще допуснат грешка, убивайки в зародиш прогресивното и смисленото, което е свързано с желание за напредък.

Алена съветва, ако се сблъскваме с хора с различни възгледи да им обърнем гръб.

Уран ще се прояви като носител на мощен енергиен поток, който ще насърчава духовно и еволюционно пробуждане. Но цената за това може да се окаже прекалено висока – земетресения и наводнения, напомнящи за силата на природата, пише Ретро.бг.
Алена с хороскоп за 2020 г. за всяка зодия

Астролог номер едно на България - Светлана Тилкова-Алена разкрива тайните на астрологията за настъпваща нова година

2020 година е подвластна на Уран – планетата на духовността и интелекта, вибрация 4 – на трудности, но и на рутина и отхвърляне с лекота дори на досадните задължения. И Уран, и Металният плъх изискват  да сме отговорни, подредени, предсказуеми и да планираме, вместо да се разпиляваме в много занимания, без да завършим поне едно от тях, уточнява

Овен: Откривате нова сфера за изява

През 2020-а получавате заслужени похвали, които за вас са стимул за още по-добри постижения. Както винаги сте лишени от деликатност и ако някой ви е засегнал през миналата година, ще го поставите на мястото му през настоящата. Вашата прямота дразни околните и ви печели неприятели, но не се притеснявате, защото за вас  „приятел“ изисква двустранно доверие, иначе приятелство не съществува. Материалното няма да е водещо в дните ви. В деловите отношения проблемите ви са следствие от нечие предателство или некоректност, които трудно или никога няма да простите. Рискованите начинания са ви забранени. Въпреки емоцията, която властва в началото на годината, дните ви са изпълнени с работа. Обсебени от устрема към новото, не отлагайте завършването на изостаналите задачи, за да не провалят начинанията ви.  Годината е подходяща да прекратите вредящите ви и изживели времето си отношения.

Не насилвайте амбицията си да се изкачите на нов професионален връх, ако усетите, че надхвърляте своите възможности. Април ви забранява начинанията. През май, юни и юли не пропускайте възможността да откриете нова сфера за изява и материална стабилизация. В края на годината сте щастливи, че сте намерили мястото си, и сте готови с удовлетворение да посрещнете Новата 2021 година.

 

Телец: Новите идеи няма да ви избягат

В началото  на 2020 година сте орисани на емоции, които не само трудно овладявате, а са причина за професионални проблеми. Готови сте да спорите и да раздавате правосъдие за щяло и нещяло. След април се успокоявате, но идва желанието да сте винаги начело, а плановете ви да се случват както ги мечтаете. Би било добре да потиснете част от вашите лоши навици, които дразнят околните. Типични представители на вашия знак, вие не обичате внезапните промени и неочакваностите. Живеете спокойно, работите с умерено темпо, усърдие и търпение, които ви помагат винаги да довеждате започнатото докрай. Основната ви цел е да запълните пропуските от изминалите девет години и заслужените високи лични и професионални постижения, но в съзвучие с изискванията на Съдбата. Не пропускайте възможността да повишавате своята квалификация. През април, август и декември не се впускайте в начинания, за да не се провалите. Изпълнявайте рутинните си задачи. Завършете започнатото в срок, а новите идеи няма да ви избягат. Времето за тях идва през есента. От септември до ноември вашите идеи, запознанства и пътувания ви даряват нови възможности за изява. Предпазвайте се от лични проблеми и неприятности в семейството, особено през август, когато близките ви не са сговорчиви. Бъдете разумни и ще посрещнете в отлична форма Новата 2021 година.

Близнаци: Търпение – докато му дойде времето

Вашата 2020 година изисква да подредите приоритетите си. Губите, ако постоянно търсите нещо ново и различно, до мига на пропадането в невидима, но дебнеща ви пропаст, от която трудно ще излезете. Използвайте факта, че сте надарени с невероятното умение да попивате и помните получената информация. Интуитивни сте и е във ваша полза да се вслушвате във вътрешния си глас, но не винаги му се доверявате. Приспособявате се лесно към нова среда, дори и да не е подходящата за вас.  Неочакваностите ви следват през годината, а вие се стремите да плувате по течението с надеждата, че всичко ще се пренареди  във ваша полза.  Съветвам ви да се въоръжите с търпение и да изчаквате най-подходящото време за начинания. Приятели, на които може да се доверите, са ви от полза. Не забравяйте, че работите за своето бъдеще. Нараства и амбицията ви да сте още по-добри. Искате да сте водещи на всяка цена, но може да си изпросите уволнение заради недоволството на вашите началници. През март, юли и ноември сте на светлинни години от мечтите си, защото трудностите и емоцията блокират пътя ви, за да поспрете и да осъзнаете дали не сте се отклонили от вярната посока. Успехът е с вас през първите два месеца на годината, от април до юни и от август до септември. Само от вас зависи да посрещнете доволни 2021-а – годината на Меркурий, вашия управител.

Рак: Приходи и признание

Вашата 2020 година изисква да проявите търпение, въпреки че не е лесно да сте предпазливи и прозорливи, за да се предпазите от интриги. Споделете проблемите с вашите началници, за да получите тяхната подкрепа. Вашата задача през годината и особено през първата й половина е да си изясните точно какво искате да постигнете, какви са вашите планове, но подчинени на коректни действия. Първата половина на годината изисква да сте по-отдадени на семейството, през втората работата е на първо място. Месеците от март до май ви носят промени в плановете, а също и в приятелското обкръжение. Ще приключите немалко от старите приятелства, но ще създадете нови.  Заетостта ви принуждава да прекарвате много часове извън дома. Няма да ви бъдат спестени проблемите в семейството заради вашите отсъствия и нови познати, които ще се натрапват с покани за гостуване. Не забравяйте близките и децата си. В началото на есента хармонията в живота ви е пълна, а осъществените планове ви носят приходи и признание. Радвате се на неочаквана подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни през февруари и октомври, защото трудностите може да се окажат причина за недоволство и отказ от поставените цели, което ще е грешка от ваша страна. От март до септември постигате с лекота целите си и си гарантирайте спокойствие при посрещането на Новата 2021 година.

Лъв: Не се впускайте в политика

През 2020 година вашите началници виждат във вас хора, на които винаги могат да разчитат, а ако сте на ръководна позиция, сте сред любимите шефове на вашите служители. Умението да се трудите е едната причина за уважението към вас. Другата е умението ви да намирате общ език с всички и да сте винаги на точното място в точното време. Годината разкрива пред вас бляскави перспективи, въпреки че рутината е водеща през последните й месеци. Не бива да сте прибързани и да очаквате да получите всичко на мига. Така ще избегнете проблемите и неочакваностите, породени от вашите действия. Радвайте се на това, което Съдбата ви поднася, дори и да е малко, защото то води след себе си големите успехи. Дори и да не сте планирали пътувания, предложенията ще се появяват неочаквано.  Първата половина на годината е идеална за кариерното ви израстване, а също и за отлични финансови постъпления. Втората е спокойна, но и рутинна до досада. При желание може да усвоите интересна нова професия. Тук е мястото за един  съвет от Плъха и Уран – не се впускайте в политиката, за да не провалите работата си и да не разрушите авторитета си, защото засегнат ли егото ви, трудно ще премълчите критиката си.  Успехът е с вас от март до май и от октомври до декември. Ново начало поставете през юли. Бъдете отговорни, за да посрещнете доволни Новата 2021 година.

Дева: Пътувания и инвестиции

2020 година е изпълнена за вас с рутинна работа до септември, а след това с пътувания и промени. Ако сте намерили вашето вярно професионално поприще, ако работата ви е интересна, работите с удоволствие по цял ден, без да сте вкопчени на всяка цена в кариерата си. Печелите с лекота уважението на висшестоящи хора. През първите месеци на 2020 -а в живота ви ще започнат да играят главна роля партньорите – деловите и личните, от които зависят изцяло месеците до края на годината. С творчески заложби, надарени с умения и интелект, уверени във възможностите си и критични и взискателни към околните, вие имате ясна представа кое е добро и кое е лошо. Въпреки това не бива да прекалявате с опитите да подреждате живота на близките си и на вашите колеги, защото си печелите неприятели и рушите спокойствието в дните си. Не забравяйте, че 2020 година на Плъха и на Уран ви дарява възможности за победи, приходи, стабилни отношения, убеденост в доброто бъдеще, а на фона на всичко това неприятностите ви се струват незначителни. Предстоят ви ползотворни пътувания и инвестиции. Важно е да отделяте внимание и на близките си. Бъдете бдителни през май заради властваща емоция. Прибързаността е забранена през януари, юни, август и септември, но през януари и септември не се колебайте да предприемете промени, водещи към възход през Новата 2021 година.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg