Алена: Седмицата носи вихър от приятни емоции

Любопитно
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очертава се периодът да е доста разнообразен за вас – очакват ви както приятни и стимулиращи преживявания, така и моменти, в които ще бъдете по-напрегнати и изнервени.

Овен
Очаква ви интересна и изпълнена с разнообразни преживявания седмица. Ще имате чудесни възможности да побъбрите с близки хора и да се видите с приятели. Общуването ще ви подейства добре и ще ви зареди с положителни емоции. Финансовото ви положение ще е стабилно и няма да се колебаете дали да си купите нещо, което ви е харесало, или да се лишите от него.

Телец
В началото на новата година може да сте по-непостоянни от обичайното и настроенията ви непрекъснато да се менят. Ако предпочитате спокойствието и уединението, вероятно празничната шумотевица ви е дошла малко в повече и нищо чудно дори да сте се натоварили психически. За да се съхраните, намерете начин да се уедините дори за кратко.

Близнаци
Каквото и да се е случило през изминалите дни и седмици, то ще избледнее във вихъра на приятните емоции. За доброто ви настроение ще спомага и фактът, че ще получавате повече внимание от обикновено – както в романтичен, така и в по-общ план. Спокойствието и доброто ви настроение ще се предават на околните и те ще търсят вашата компания.

Рак
Каквито и развлечения да ви предлага периодът, вашето внимание ще е насочено най-вече към вас самите – към това, което искате да постигнете сега, и което планирате да направите в близко бъдеще. Това не е лошо – времето е много подходящо да се обърнете към себе си. Внимавайте обаче, защото има риск личните ви желания и принципи толкова да ви обсебят, че да забравите напълно за околните.

Лъв
Очаква ви приятна седмица, в която ще можете да обърнете по-голямо внимание на себе си и да се погрижите за неща, които сте отлагали или не сте имали време за тях. Посланието на периода за вас съвпада напълно с духа на 2020 година – приключване, равносметка и мечти за новата година. През следващите дни вероятно ще посветите повече време за почивка и усамотение.

Дева
Даденият период ще започне за вас със задачи. Може в работата да има неща, които трябва да приключите, а може да става въпрос и за домашни ангажименти. Какъвто и да е случаят, по-добре ги свършете, защото после ще ви дойдат в повече. Погрижете се за здравето си, защото не е изключено тялото ви да реагира на претоварването от последните седмици.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg