Любовният хороскоп на Оксана за следващата седмица: Очаква ви магия

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Когато планетата на късмета Юпитер, докосне планетата на любовта Венера, по начина, по който ще го направи тази седмица, то любовта става по-красива.

Очаква ни магия! Също така, новолунието в знака на Водолей ще насочи нашия фокус към задълбочаване на любовните взаимоотношения. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любимият човек може да ви окаже своята подкрепа относно работата ви. Това ще ви накара да се почувствате много обичани. Необвързаните представители на зодията, ще бъдат активни в социалните контакти, в желанието си да намерят половинка. След петък може да имате добри перспективи по отношение на любовта.


Телец

Влюбените Телци няма да се колебаят да покажат своите емоции към някой специален. Други, които отскоро са във връзка, ще представят любимия човек на близки и приятели. За щастие, той или тя ще се приеме добре от другите. Тези от вас, които не са във връзка, може да имат интересно запознанство, благодарение на приятел. Ако вече си имате половинка, романтиката ще се усеща и вие ще се възползвате от нея.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще усетят любовта и подкрепата на партньора си. Той ще ви напомни колко уникални сте, какви възможности притежавате. Това ще ви мотивира да продължите напред към целите си, но също така ще ви сближи още повече като двойка. Ако търсите любовта, движете се според събитията търпеливо.


Рак

Обвързаните Раци ще дадат нов старт на интимността във връзката. Новолунието във Водолей ще ви напомни да опитате нещо в спалнята, да надградите духовната си връзка. Готови сте за новости и Вселената ще ви окаже своята подкрепа. Забавлявайте се!

Лъв

Новолуние във вашия партньорски сектор ще стимулира любовта и връзките. Ако се срещате с някого, ще имате желанието да задълбочите вашите взаимоотношения. Обвързаните Лъвове ще дадат нов старт на връзката си по някакъв начин. Имате планове за бъдещето, които ще обсъдите и ще сте готови да осъществите заедно.


Дева

Девите ще бъдат щастливи що се отнася до любовта. Венера и Юпитер ще бъдат под прекрасен ъгъл една спрямо друга, оказвайки положително влияние върху сектора на вашите взаимоотношения. Любовта е във въздуха, Деви. Необвързаните може да срещнат интересна личност, докато обвързаните ще получат изненада от половинката си, което ще ги накара да се почувстват наистина обичани.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg