Оксана: идва Пълнолуние в Лъв - очаква ни не огън, а пожар

Любопитно
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Венера ще напусне позицията си в Риби и ще влезе в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на влияние на забързания и решителен Овен, Венера ще разпали сериозен огън.

Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 7 февруари до 5 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции.

В отрицателно проявление това могат да бъдат огнища на бушуваща ревност, упреци, претенции, негодувания, натиск върху партньора и жажда да надмощие. Астролозите прогнозират трудни времена както за отношенията, така и за духовната сфера.

За мнозина транзитът на Венера през зодия Овен може да бъде истинско изпитание за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония - опитайте се да контролирате емоциите и да не довеждате ситуацията крайност.

Но има и добра новина: Венера ще даде пълна яснота по онези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими до момента. Ако в миналото сте имали съмнения относно ситуация или човек, сега всичко ще ви стане кристално ясно.

Задава се още едно интересно явление, което ще повлияе на зодиите, а именно Пълнолунието в Лъв! Настъпващото Пълнолуние ще засили градуса на емоциите на всички.

Февруарското пълнолуние ще се проведе в съзвездието Лъв, а астролозите предупреждават, че енергията на този ден може да е объркваща. Влиянието на Огнения знак може да доведе както до победи, така и до поражения.

Денят на Пълнолунието е чудесно време за изпълнение на съкровени желания. В този ден можете да привлечете късмета със силата на мисълта и желанията си, но все пак трябва и да се потрудите, за да постигнете онова, към което се стремите. Просто силата на Пълнолуните ще улесни малко повече процеса.

Овен, Лъв и Стрелец - Огнените знаци ще усетят, че е настъпил техния момент. Те ще бъдат по-спокойни от обикновено, активни и магнетични. Транзитът на Венера през знака на Овен ще бъде някак весел и забавен за тези хора, те ще бъдат по- продуктивни и като цяло периодът ще бъде вълнуващ за тях.

Можете спокойно да правите покупки, да си поставяте нови цели, да вземате важни решения, да купувате, продавате, да развивате силните си страни, да се влюбвате и сближавате. Венера ще ви помогне да разрешите дори най-сложните проблеми и правилно да определите посоката, по която да помете.

 Телец, Дева и Козирог - за тези знаци ще настъпи време на уединение и обръщане навътре към себе си. Планетата на любовта ще предостави голям шанс да определят собствените си желанияи и да отделят време за себе си. Процесът на вътрешна трансформация ще продължи до края на февруари.

През това време в живота на земните Знаци ще настъпят сериозни промени. Последните дни на периода (от 1 до 5 март) ще преминат под знака на емоциите и страстта.

Венера се фокусира върху царството на любовта и удоволствието. Астролозите съветват да се подготвите за смели решения, трепети и дори любовни драми.

 
Близнаци, Везни, Водолей - Изглежда, че звездите от 7 февруари до 5 март ще се опитат да направят всичко, за да защитят максимално Близнаците, Везните и Водолеите от скука. Благодарение на Венера, пребиваваща в знака на Овен, периодът обещава да бъде динамичен и вдъхновяващ.

Астролозите съветват да се възползвате от ситуацията: ново начало, покупки, пътешествия и романси ще бъдат особено успешни. Експериментирайте и променете живота си. Венера ще ви накара да мислите за творчески планове и други нови начинания!

Рак, Скорпион, Риби - От 7 февруари до 5 март Раците, Скорпионите и Рибите могат да се възползват от шанс и да вземат решение за смели експерименти, включително по въпроси от личния живот. Ако отдавна искате да промените живота си към по-добро, идва най-доброто време за това.

Нещо повече: новите начала ще станат и успешна инвестиция за бъдещето. През този период е хубаво да се погрижите за себе си, да поставите основните си житейски цели и да осъществите необходимите желания, за да се почувствате удовлетворени.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg