Любовният хороскоп на Тамара Глоба: внесете щипка разнообразие и опитайте нещо ново и вълнуващо

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Много спомени, незараснали рани и призраци на бивши любови вещаят звездите за тази седмица.

Овен

Ако напоследък сте били по-обрани в изказванията си, това ще се промени през тази седмица. Ще почувствате нужда да говорите, да обяснявате, дори да се оправдавате за неща, за които нямате реална вина.


Телец

Много спомени, незараснали рани и призраци на бивши любови вещаят звездите за тази седмица. Не е изключено отново да влезете в контакт с човек от миналото, който ще ви помогне да затворите страницата.


Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат възможността да изпълнят това, което са поели като ангажимент или подарък в любовен план. Постарайте се, защото много често думите ви изпреварват ума и давате трудно изпълними обещания.
Рак

Чакат ви купища отговорности, както семейни, така и работни. Ще се справите със задълженията си, но ще трябвада помислите как да се реванширате на партньора.


Лъв

Може би се намирате на прага на труден период в любовта, в който романтиката ще липсва, заменена от вечна липса на време и напрежение. Все пак, постарайте се да мислите за бъдещето, планирайки нещо приятно и за двама ви.


Дева

Парични затруднения биха могли да попречат на щастието ви. Не е изключено да се сблъскате с някои житейски разочарования, чиито решения трябва да бъдат подробно обсъдени с половинката.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg