Любовен хороскоп до 15 март: Не бягайте от чувствата си, на сърцето си не може да заповядвате

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Това означава, че ще търсим решение на проблеми, ще искаме не само да даваме, но и да получаваме достатъчно.Какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тези от вас, които се срещат с определена личност и тя е несигурна относно интимността, желанията в любовта, трябва да знаят, че сега нещата ще се променят. Бъдете спокойни, промяната ще е в положителна посока. И двамата ще разберете, че сте готови да си доверите истини и да задълбочите връзката. Тези от вас, които не са във връзка, ще се допитат за съвет до приятел. Шансовете да се промени нещо в любовта за вас са след понеделник, когато ще приключи ретроградният Меркурий.

Телец

Телци, тази седмица за вас ще бъде изпълнена с романтика! Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия любовен сектор, изкарвайки на показ дълбоките емоции, които изпитвате. Самотните имат шанс за интересни запознанства. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще донесе хармония и щастие.


Близнаци

Близнаците ще усещат повече вниманието на любимия си човек. Той или тя ще полагат повече усилия, за да ви покажат своята подкрепа. Необвързаните имат шансове за нови запознанства и човекът, когото ще срещнат, да ги впечатли силно.


Рак

При тези от вас, при които е имало разногласие с половинката относно финанси, сега всичко ще се промени в положителна посока. Нещата ще се подредят, защото ще успеете да разпределите бюджета си. Има разлика в приоритетите ви относно парите и може би половинката ви иска да има повече финансова свобода, търсейки нови източници на доходи, докато вие искате средства, за да се забавлявате. Е, тази седмица ще трябва да намерите златната среда, за да разрешите конфликтите.

Лъв

Ако напоследък сте били емоционално напрегнати заради любовния ви живот, то сега тези емоции ще се успокоят. Ще си изясните ситуации, но и ще се борите за вашата независимост във връзката. Хубавото е, че с точния партньор, няма да ви се налага да избирате между свободата и любовта, защото той ще ви даде това, от което се нуждаете.


Дева

Пълнолунието ще окаже силно влияние върху вашия знак. Емоционалното ви здраве ще е пряко свързано с всичко, което се случва в личния ви живот. Ако има нещо, което ви тревожи по отношение на любовния ви живот, то притесненията ви може да се увеличат. Доверете се на усещанията си и не забравяйте, че когато става въпрос за любов, всеки заслужава да се чувства спокоен.

Везни

Меркурий ще окаже влияние върху вашия любовен сектор. Ще се наложи да вземете някакво решение. За някои това може да е решение за раздяла с партньора, докато за други – дали да приемат покана за среща. За трети пък, стара любов може да напомни за себе си. За каквото и да става дума, ще получите яснота по въпросите за любовта, но без паника, Везни!

Скорпион

Ако някой от приятелите ви е бил критичен към вас или вашите избори в живота и любовта, тогава двамата може да имате проблем тази седмица. Някой от социалния ви кръг може волно или неволно да се опита да попречи на любовта ви. Хубавото е, че имате любим човек, на когото можете да разчитате. Интимен разговор ще ви напомни какви сте късметлии да имате този човек до себе си.

Стрелец

В последните няколко седмици Стрелците може да са били изправени пред семейни конфликти с половинката си. Тази седмица с любимия човек ще си разясните някои неща. Ще сте склонни да правите компромиси, за да възстановите хармонията. Не позволявайте на роднини да нарушават хармонията ви.

Козирог

Неочаквани събития за Козирозите по отношение на любовта! Внимателно обмисляйте всичко, което ви се случва. Философска седмица ви очаква, защото ще размишлявате доста. Не лъжете себе си, сърцето си. Действайте в любовта така, че да сте щастливи, а не само за да подхранвате егото си или романтичните си желания.

Водолей

Меркурий ще ви помогне да намерите своя душевен баланс, в случай, че напоследък сте го загубили. Ако е имало объркване по отношение на посоката на любовния ви живот, ще започнете да виждате възможности, а не препятствия. Възможно е половинката ви да премине през финансови промени, което да се отрази на двама ви като двойка. Ще се справите с всичко.

Риби

За емоционалните Риби предстои една интересна седмица в любовен план. Любимият човек ще поправи някои неща, които знае, че не ви допадат. Неговите усилия само ще ви накарат да се чувствате обичани, но и вие да обичате повече.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg