Тамара Глоба: Тези зодии през пролетта ще са целунати от Съдбата

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Пролетта е онзи сезон в годината, в който природата се пробужда за нов живот. Време за планове и реализацията им, успехи и движение, радост и оптимизъм във всички сфери на живота.

Много хора се надяват първият пролетен месец да им донесе добри новини, промени към по-добро, развитие и хармония, взаимно разбиране и късмет. Според астролога Тамара Глоба обаче не всички зодии ще се радват на такива неща.

По думите й, първият пролетен месец ще е особено успешен за представителите на четири зодиакални знака. Късметът ще им се усмихне съвсем скоро и ще се радват на успех във всички сфери от живота.

Ето ги и късметлиите:

Овен

През март представителите на зодия Овен ще успеят да докажат на себе си и околните, че невъзможното наистина е възможно. Овните ще покажат на всички какви чудеса могат да направят организацията, дисциплината и производителността. И с невероятна лекота ще изпълняват всякакви задачи.

Родените през месец март Овни ще поставят истински лични рекорди.

Онези, които все още са сами, най-сетне може да срещнат своята половинка, а  семейните ще преживеят невероятен период на хармония и романтика във връзката си.

Телец

Астрологът съветва Телците да поглезят близките си с нещо, за което са мечтали отдавна.

Те най-накрая ще разберат, че няма нищо лошо в това понякога да си егиоист и да живееш за собствено удоволствие. А през март самата Вселена ще ги тласне към това.

Дева

През март Девите трябва да мечтаят смело. Тамара Глоба е убеден, че всичките им мечти ще се сбъднат.

Март ще им даде сила, вдъхновение и огромен запас от енергия. Стълбата, по която се изкачват към целта си, ще се превърне в асансьор.

Стрелец

Стрелецът да се готви за излитане. За да изпълните програмата си на максимум, е необходимо от самото начало на месеца да изхвърлите излишните товари.

Почистете пространството около себе си - отървете се от ненужните неща в апартамента, на работното място, изтрийте неизползваните папки във вашия компютър. И тогава вашият "балон" ще отлети към невероятни висоти.

От първите дни на пролетта представителите на този зодиакален знак ще се сблъскат със съдбовни събития. Най-силните благоприятни промени се очакват във финансовата сфера, а проявеното усилие и желание за напредък ще се превърне в източник на положителни резултати.

Промени ще настъпят в личен  план. За целта обаче трябва да оставите миналото зад себе си и да се отворите за новото.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg