Любовният хороскоп до края на седмицата: очаквайте голямо внимание към вас

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Любовният хороскоп до 29 март. „Самотниците“ сред могат да очакват добри романтични перспективи след сряда. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност, която ще ви дърпа сякаш с магнит.

Овен

Тази седмица ще ви интересуват нематериални неща като духовно и емоционално израстване, например. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, които ще се окажат идеални за развитието на отношенията ви.


Телец

Ще намерите спокойствие, хармония и пристан във връзката си. Може би най-накрая сте изяснили проблемна ситуация или спор и сега се чувствате много по-ценени от половинката си.


Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще възтържествува хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота – както разговорите, независимо колко неприятни може да са те, така и преживяванията между завивките.


Рак

„Самотниците“ сред Раците могат да очакват добри романтични перспективи след сряда. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност, която ще ви дърпа сякаш с магнит.


Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина взривоопасна и наситена с много скрити послания и закодирани съобщения. Общо взето, дори да сте в компания, само вие двамата ще знаете за какво говорите, така че просто се отдайте на емоциите си насаме.


Дева

Последните дни може да не са били перфектни на любовния фронт, но новата седмица ще ви се реваншира. Най-важното е, че ще постигнете така търсеното разбирателство, дори да има все още някои въпроси, които чакат решение.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg