3-те зодии, които ще се сгодят през май

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Бракът е важна житейска стъпка за всеки човек. На някои им трябват повече време да узреят за идеята, докато други нямат търпение да срещнат любовта, за да си кажат заветното „Да”. А ето и кои са зодиите, които е се отправят на това приключение през май.

Скорпион

Вътрешно усещате, че вече сте срещнали човека, с когото искате да остареете. Доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство. Бъдете един до друг така, както сте били досега и всичко ще бъде наред

. Телец Започнали сте да осъзнавате, че успехите в кариерата и финансовото благополучие не значат нищо, ако няма с кого да ги споделите. Тези открития бавно, но сигурно ще накарат всеки обвързан представител на зодия Телец да се замисли сериозно за брак. Годежът е "вързан в кърпа", ако не се затворите в себе си.

Водолей

Нещо спонтанно, много лудо и безкрайно във ваш стил дебне зад ъгъла! Ако все още не сте открили своя човек, не се изненадвайте, ако до края на месец май срещнете някой, който ще влезе в сърцето ви и завинаги ще остане там. Любовта не пита и не иска разрешение кога да дойде и да обърне живота ви с главата надолу. А типично във вашия лекомислен и шеговит стил, вие ще поставите важния въпрос „на масата”.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg