Любовен хороскоп до 17 май: звездите създават около вас вълшебен ореол и обещават на тези, които са сами, да поставят началото на нещо голямо

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Според вашият любовен хороскоп през настоящата седмица Звездите ви даряват с много романтика. Очакват ви незабравими срещи и вълнуващи приключения.

Овен
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица Звездите ви даряват с незабравими моменти и романтични мигове. Тези дни любимият човек е готов да подкрепи всяко направено от вас предложение. Споделете своите най-съкровени мечти! Повярвайте, вие ще получите желаното! Ако в момента сте сами, добре би било да се вслушате в съветите на околните. Особено важни са препоръките на близките ви хора. Все пак именно те ви познават и разбират най-добре, и може би наистина знаят какво ви е нужно, за да бъдете щастливи!

Телец
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица хармонията в отношенията с любимия човек е неповторима. С нежност и ласки удължете насладата на тези прекрасни романтични мигове. Случващото се през тези дни ви настройва философски, опитайте се да вникнете в подбудите за някои действия на партньора. Самоанализът ще ви разкрие неподозирани неща за вас самите. Сърцето ви е свободно и готово да приеме промените? Послушайте своята интуиция, постарайте се да отсеете мимолетните емоции и тогава ще забележите дълбоките чувства, които някой отдавна копнее да сподели с вас!

Близнаци
 Не позволявайте щастието да ви се изплъзне и дори да усещате захлаждане в отношенията през тази седмица, споделете най-горещите свои фантазии с любимия човек. Бъдете сигурни, че няма да загубите. Дори вероятно ще разберете, как неговите желания хармонично се вписват във вашите съкровени мечти. С цялата своя нежност и топлота, разпалете с нова сила страстта помежду ви. Не се страхувайте от предизвикателствата и ако в сърцето има място за ново вдъхновение, не пропускайте шанса да общувате с нови хора. Може би сред тях ще намерите своята сродна душа!

Рак
 Разчупете рамките на общоприетото и демонстрирайте своята независимост. Изкуството на любовта и войната си приличат по едно най-ценни се оказват най-трудните победи, затова не се страхувайте от изпитанията на настоящата седмица. Променете тактиката и оставете любимият човек без дъх в момента, когато ви погледне. Бъдете ярки и впечатляващи! Не се притеснявайте да изречете своите желания на глас, с това ще им помогнете да се превърнат в реалност.  Нима все още сте сами? Тези дни определено са обещаващи, изпълнени с романтичен дъх на пролет и ведро настроение. Усмихнете се на света!

Лъв
 Не пропускайте да разрешите и най-незначителните недоразумения с любимия човек през настоящата седмица, тъй като, според вашия любовен хороскоп тези дни Звездите са особено благосклонни към всичко, започнато с добри намерения. Бъдете искрени и готови да простите, и със сигурност ще ви отговорят със същото. Открийте сърцата си за обичта и погледнете към прекрасния хоризонт, очертаващ се пред вашата връзка. Очаква ви необикновена среща, след която, светът ще стане много по-различен!

Дева
 Не позволявайте рутината на ежедневието да се настани помежду ви. Потърсете изгубения плам на първите срещи и направете през настоящата седмица рестарт на вашата връзка. Бъдете ярки и свежи, изненадайте и дори шокирайте, и не бъдете безразлични. Преодолейте моментния застой и направете следващата крачка в любовта. Не пропускайте дори случайните възможности за нови запознанства, щом усетите сърцето си готово за любов и близост.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg