4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе късмет

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В живота на всеки човек има моменти, които дават смисъл на всеки провал, хвърлят ярка светлина върху всяко несполучливо събитие, зад което всъщност се крие замисъл, водещ до прекрасни нови неща.

Утре ще станем свидетели на второто лунно затъмнение от полусянката на Земята за 2020 г. Този тип затъмнения не са така атрактивни като пълните лунни, тъй като Луната преминава само през полусянката на Земята, което само леко понижава яркостта на лунния диск. Продължителността на лунното затъмнение на 5 юни ще е 3:16 минути. Началото му ще може да се види от София в 20:47, а максимумът ще настъпи в 22:24.

„Всичко се случва с причина“, казват хората и лунното затъмнение в Стрелец утре ще потвърди тази максима за тези 4 зодии. Затъмнението ще им донесе много положителни промени, които те ще приветстват с радост. Ето защо:

Овен: На прага сте на вълнуващо ново пътешествие

В момента всичко може да ви се струва несигурно, но сигурността никога не ви е носела приключения. Именно неизвестната дестинация прави пътуването толкова вълнуващо. Вие сте на ръба на приключението, така че се огледайте и попийте преживяването от всичко това. Ако го оставите да ви подмине, по-късно ще съжалявате, че не сте го оценили. Това е момент от живота ви, за който ще си спомняте отново и отново с обич и носталгия. Изживейте го докрай!


Лъв: Отваряте сърцето си, за да изразите себе си

Има толкова много неща у вас, които са готови да избухнат! Без поле за изява обаче ще се почувствате само преуморени и неудовлетворени. Цялата тази тревожна енергия е маскирана творческа. Насочете чувствата си към занимание, което пасва на артиста у вас и ви свързва с вашата романтична страна. Не търсете и съвършенство, защото най-удовлетворяващото творчество винаги се случва, когато не следвате правилата.


Везни: Осъществявате идеалите си в реалния живот

Време е да кажете какво имате наум и да започнете да учите, изслушвайки какво имат да кажат другите хора. Имате контрол само над това какво говорите и как изразявате своята гледна точка. Вашите техники за комуникация са това, което определя вашите взаимоотношения, а мислите ви в крайна сметка стават ваша реалност. Сега може да е моментът да кажете това, което толкова сте се страхували да изразите, и просто да приемете последствията. Вашите нужди са по-важни от начина, по който другите ще реагират на думите и мислите ви.


Водолей: Научавате кои са вашите истински приятели

Не всеки може да остане в живота ви, докато преминавате в следващата фаза от живота си. Понякога една връзка е ценна само за определен период от време и не е предназначена да трае вечно. Време е да научите, че е нормално да пуснете хора, които вече нямат място в бъдещето ви. Уважавайте отношенията, които сте имали, но уважавайте развитието си дори повече. Направете място в живота си за хора, които ще ви вдъхновят и ще подкрепят вашия преход.

 източник: www.edna.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg