Любовен хороскоп до края на седмицата: отдайте се на поривите си

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Ще имате много възможности да се срещнете с нова любов.

Овен

Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят решаващ избор в любовта, тъй като са пленени от специален човек. Ако търсите нова половинка, ще ви бъде повече от лесно да привлечете към себе си нови обожатели.

Телец

Ще имате усещането, че във връзката ви нещата се развиват с бързи темпове. Ще имате добри възможности да се опознавате и преоткривате, да споделите мисли, опит и може би да преследвате заедно някакви общи интереси. Предстоят ви чудесни дни.

Близнаци

Ако с половинката си сте имали планове да закупите нов дом, тази седмица плановете ви ще започнат да се реализират. Бъдете внимателни при подписването на договорите. Отдайте се и на романтика, защото периодът е благоприятен в това отношение.

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта - не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg