Това са най-честните зодии

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Никой не обича да бъде лъган, но пък има и хора, които предпочитат да си затварят очите за истината. Е, с тези 4 зодии това е немислимо, защото те ще ви кажат всичко, което им се върти в ума, понякога без да взимат предвид вашите чувства.

Стрелец

Стрелците предпочитат да си навлекат нечий гняв, но да си кажат каквото им е на сърце. Въпреки че често ще го завъртят като шега, тяхната импулсивна природа означава, че често говорят, преди да мислят. Те имат вътрешна увереност, което ги кара да се чувстват удобно да говорят без колебание.


Дева

Девите не губят време със „захаросване“ на фактите. Те абсолютно не се интересуват дали звучат грубо, но пък за сметка на това винаги можете да разчитате на откровеното им мнение. В случай, че не сте обидчиви, Девата може да е страхотен приятел – винаги ще ви каже, ако сте качили няколко килограма, ако този цвят не ви отива или нещо в този дух.


Лъв

Лъвовете не искат да наранят чувствата ви, но със сигурност няма да ви излъжат, просто за да погалят егото ви. Те знаят, че истинските похвали и комплименти имат значение, само ако са на място и на 100% истински. Плюс това, те имат високи стандарти както за себе си, така и за хората, с които дружат, така че без съмнение ще ви поставят на мястото ви.
Овен

Овенът е огнен и безстрашен. Подобно на Стрелците, те са склонни да действат, преди да обмислят нещата. Винаги се опитват да са честни, но това важи с пълна сила, когато са ядосани. В тези моменти има шанс да освободят опустошително количество обиди, но пък всичките абсолютно точни!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg