Любовен хороскоп до 23 август: ще се почувстват по-желани, щастливи

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очаква ни една натоварена по отношение на любовната комуникация седмица. Уран навлиза в ретроградна фаза и ще има изненади. Ако успеем да овладеем емоциите си, ще се радваме на романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои несполуки в работата може да се отразят на настроенията ви спрямо любимия човек. Ако се усещате твърде напрегнати, направете крачка назад и помислете отново, защото емоциите ви ще нарушат хармонията помежду ви. Хубавото е, че в края на седмицата всичко ще се балансира. Почивайте си повече, правете неща заедно, които ви зареждат с положителна енергия.

Телец

Хармонията между вас и половинката ви може да бъде нарушена заради спор, в който е възможно да бъде намесен и роднина. Ще бъде важно да внимавате с думите и действията си. Не бързайте с взимането на решения. Тези от вас, които са необвързани е възможно да имат интересна среща. Отдайте се на приятни емоции, но не прибързвайте с интимността.

Близнаци

В случай, че сте неудовлетворени в любовта, няма да се поколебаете да го споделите на любимия човек. Лошото е, че може да го направите не по най-добрия начин. Ако усещате, че разговорите няма да бъдат продуктивни и ще доведат до объркване помежду ви, избягвайте да обсъждате важни теми. Необвързаните ги очакват флиртове, но нищо сериозно като обвързване.


Рак

Емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Рак. Ако се срещате с някого и обикновено вие инициирате срещите, къде да се случат, това ще започне да ви дразни и няма да можете да го скриете. Обвързаните също може да стигнат до напрегнати моменти с любимия човек, особено ако той ви оказва натиск и не ви подкрепя, когато имате трудности. Хубавото е, че това ще е за кратко и ще е поправимо. Опитайте да се съсредоточите върху положителното.


Лъв

Лъвовете, които са във връзка, също ще трябва да внимават в комуникацията с партньора си. Думите изказани прибързано, които имат за цел да накарат другия да се почувства зле, винаги играят лоша шега. Възможно е да взимате прибързани решения, които да навредят на работата или личния ви живот. Забавете темпото тази седмица.


Дева

Ако отскоро се срещате с някого, то ще искате да запазите в тайна от другите вашите взаимоотношения. Но не само това, ще бъдете и по-сдържани към него относно себе си, вашето финансово състояние. В случай, че отсрещната страна разпитва твърде много за неща, които все още не ви се иска да разкривате, може да се отдалечите и да искате да прекратите взаимоотношенията. Дайте деликатно знак, че все още не искате да споделяте. Обвързаните Деви ще се радват на хармония с любимия човек, само ако успеят да овладеят хапливия си език.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg