Зодии и пари

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
    Както планетите влияят на настроението, любовните пориви и професионалното развитие на зодиите, така те не остават безучастни и когато става въпрос за пари.
Какво е отношението на зодиите към парите, кои са склонни да харчат и кои – да пестят?

     Овен
    Овен е енергична зодия, която обича адреналина и лесно се поддава на емоцията и предизвикателството. Затова овните харчат импулсивно и без да се замислят особено. В същото време обаче представителите на зодията работят здраво, за да трупат пари за покупки и инвестиции.

    Телец
    Астролозите са единодушни, че зодия Телец държи да бъде финансово подсигурена. Това не значи, че не обича да харчи. Напротив – ако телецът е спокоен, че има достатъчно средства, той с удоволствие ще се отпусне.

    Близнаци
    Типично за зодията, в нея се борят два близнака. Единият обича да харчи, докато другият иска да спестява и да се подсигурява. Близнаците често се притесняват за пари, дори да нямат основание. Казват, че имат отличен нюх за сделки.

    Рак
    Ракът е роден да прави бизнес. Неслучайно най-много милионери по света са под знака на Рака. Представителите на зодията се учат да работят с пари от малки. Не обичат да поемат финансови рискове и се стремят да се разпростират според чергата си.

    Лъв
    Известно е, че Лъвът обича лукса и разкоша, затова той е готов да си плаща колкото е необходимо за него. Често покупките са подаръци за близки и приятели, а друг път – нещо, което силно ги е привлякло. Независимо от случая, лъвовете нямат угризения за сумата, която са пръснали. Обичат да инвестират в бижута.

    Дева
    Девата е разумна, скромна и практична – във всяко отношение. Когато става дума за пари, тя подхожда предпазливо и мъдро, търсейки най-изгодната сделка. Представителите на зодията имат склонност да спестяват, но умерено, без да се лишават от нещата, които са им необходими.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg