Вярност и зодии

Любопитно
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 В живота на всеки от нас има моменти на изкушение.

И ако все пак ако нещо наистина се случи - просто защото е имало такава възможност и човек не е успял да се въздържи... Как ще реагирате? Кои са най-верните зодии? Има ли връзка между верността и зодията.

   Повечето представители на зодия Овен по принцип са верни. Отнема им много време, преди да се решат окончателно да бъдат с някого. Когато обаче го направят, то е за цял живот. Въпреки че понякога, особено с напредване на възрастта, го правят просто за удобство.
Достатъчно ли ви е това? Ако не е, трябва да накарате своя Овен да ревнува малко. Много бързо ще се събуди отново.

   За Телец верността също е от особено значение.Той никога няма да изневери, стига да няма сериозни причини за това. Такива причина биха били: вие не сте толкова верни като него, наранили сте го или прекалено дълго не сте му обръщали внимание. Ето защо никак не е трудно отново да оправите нещата.

   Близнаци определено не са открили верността, защото те обичат разнообразието във всички сфери на живота. Това не озаначава, че не се опитват да бъдат верни, когато са наистина влюбени.
Ала има ситуации, в които може да се поддадат на изкушението, ако срещнат чаровен, енергичен, умен партньор.

   За Рак доверието и верността са задължителна предпоставка за съвместен живот с партньора. Те не са привърженици на свободните връзки, флиртовете или изневерите. Ракът не би приел подобно нещо и при партньора си, независимо колко е влюбен в него.

   Лъв има невероятния талант винаги да съумява да е в центъра на вниманието. Той притежава изключителен чар, с чиято помощ винаги върти представителите на другия пол на малкия си пръст и по този начин, разбира се, понякога се стига до ситуации, в които повежда битка със самия себе си... Не е чудно, че понякога може да загуби.

   Верността е признак на привързаност и чувства, казва Дева след дълго обмисляне. Но какво ще се случи, ако внезапно изпитате привързаност към човек, когото сте срещнали току-що? Нима ще го разочаровате... Ето как може да се случи нещо, но то рядко преминава в нещо сериозно и това е сигурно!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg