Хороскопът за първата половина на Декември на топ астроложката Тамара Глоба-много нови успехи, мигове на щастие в любовта, изненадващи финансови допълнения

v
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Седмичният хороскоп до 16 декември!

 Седмичният хороскоп до 16 декември!

ОВЕН
Напористият характер и пробивни способности на Овена сега са стигнали до краен предел. Тъй като вие проявявате тези качества на кратки импулси, бързайте да използвате енергията си смислено. Най-желаната цел си остават парите, които могат да бъдат получени бързо. Сексуалните влечения също достигат най-висшата си сила. Дали едното няма да попречи на другото? Изберете най-реалната цел, защото нито едно от желаните завоевания не се дава лесно, а ще изисква концентрация на вашите ресурси. Причина за неуспеха може да стане само прибързаност, невнимание към интересите и реакциите на другите хора, съдружниците и опонентите. Силната ви страна е вашият грубоват чар, привличащ околните. Опасността е в разпиляването не само на своите, но и на чуждите пари без знанието на онези, които са ви ги предоставили. Ако всичко това се вземе предвид и се урегулира, в близко време ще станете победител и завоевател във всяка предпочитана от вас област.

ТЕЛЕЦ
Вече втора седмица вие живеете в обкръжението на властни и страстни хора, които ви впримчват в орбитата на своите чувства. Животът е интензивен до степен, до която е възможно за вас. За "прохладни" отношения не може да става и дума. Вие или обичате, или ненавиждате; към самия себе си предизвиквате също такива силни и категорични чувства. Към себе си вие винаги привличате властолюбивите хора, а сега с тези хора се създават още и сложни, интензивни отношения. Помислете си дали се нуждаете от тях. "По-лесно е да не се свързваш, отколкото после да се развързваш". Но вие сякаш вече сте вътре в играта. Ако в близко време не почувствате, че сте спечелили битката и целият свят е ваш, значи богинята Венера ви е обърнала гръб. Затова смисълът на тази игра е да придобиете много повече от това, което сте имали, при това във всяка желана от вас област.

БЛИЗНАЦИ
 Настъпил е моментът на отговорността за поетите по-рано ангажименти. Дали това ще бъде публичен отчет за извършената работа или конфиденциален разговор с най-близък човек, никой освен вас не знае. Не е изключено работата да се отнася до вашата служебна дейност, дългове и ангажименти. Във всеки случай тези дни са важен етап от вашата "външна политика", привличането на влиятелни хора, използването на обстоятелствата за заемане на ключови позиции "на чужда територия". Приемайте предложенията. След това ще разнищите и отсеете ненужното. Още нищо не се е изрисувало окончателно, едва в края на годината вие ще разберете какво се е получило и какво не. Възползвайте се в неделя и следващия понеделник от началото на лунния месец, за да инициирате интересни за вас проекти или да коригирате основно нещо в текущите си дела.

РАК
Последната седмица на лунния месец ще ви донесе спокойно, дори радостно настроение, не са изключени ценни придобивки. Най-значим и приятен ден ще стане вторник. Приятните неща ще идват от семейството и ще бъдат свързани със семейството. Всичко, което искате да направите за своя и семеен непредък, направете във вторник. Ако нещо не се получава, потърсете причината. В близките месеци в дома ви задължително нещо ще се увеличи, може би имущество, може би семейството. И ако още не сте уверени как точно ще нарасне вашето благосъстояние, обърнете внимание на знаците на съдбата, които ще се появят във вторник. А ако вече сте наясно - направете стъпка напред към своето щастие, тогава пътят към него ще се окаже лек и не толкова дълъг. В петък ще ви овладеят желания, с които трудно ще се справите. Не им се противопоставяйте.

ЛЪВ
Изминалите почивни дни и началото на седмицата се подреждат много успешно. Ако не всичко става от само себе си, подходящо е да стимулирате желаните събития. В близките дни вие може просто да жънете плодовете на своя успех, но може да направите и нещо за своите бъдещи победи, всички ваши постъпки ще бъдат подкрепени от околните. Немалко интриги и властност по отношение на страничните, сърдечни отношения с децата, романтиката на влюбения и страстта на творчеството ще съставят еликсира на живота. В четвъртък жените е добре да положат усилия, за да избегнат споровете и неразбирателството със съпруга си. Дори и да случи някакво скарване, в петък всичко ще може лесно да се уреди. В неделя новолунието ще заложи събития, които ще ни радват до края на годината. Намислете си желания, планирайте постиженията си. Много неща ще се сбъднат.

ДЕВА
 Преди месец ви е провървяло страшно много в материален план. Дори ако до средата на ноември не сте използвали изцяло късмета си, още не е късно да го направите сега. Имайте предид, че до края на годината вие сте в "светъл" период. Най-оптимален вариант за проява на вашата успешност може да стане придобиване на голямо имущество или появяване на източник на доход, който ще подобри положението на цялото ви семейство. Обмислете потребностите си и предприемайте стъпки за осъществяването им. В този смисъл във вторник ще се случи показателно събитие, опитайте се да съзрете сред дреболиите на този ден важния намек на съдбата. И целенасочено направете в този ден нещо за своето процъфтяване. Също такъв важен и позитивен ден ще е неделя. Стъпките, направени навреме, по чудесен начин ще променят живота ви към по-добро.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg