Алена със извънредно предупреждение за всички зодии до края на януари: В следващите 21 дни много внимавайте какво правите

v
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ето как ще започнат годината зодиите, според видния астролог Алена-Ще има още поводи за радост, още поводи за размисъл и много успехи следват пътя на няколко зодии, които ще изпитат щастие през януари.

Ето как ще започнат годината зодиите, според видния астролог Алена-Ще има още поводи за радост, още поводи за размисъл и много успехи следват пътя на няколко зодии, които ще изпитат щастие през януари.

ОВЕН

Работа: Целта ви е да  постигнете финансова независимост, но реалностите може да се окажат различни от очакванията ви и от дадените ви обещания. Ако имате намерение да започнете нова работа или да регистрирате ваша фирма, можете да го направите, само при гарантирано по-високо заплащане и позиция, която да ви помага да израствате в професионално отношение.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, а през януари сте заплашени от простуди и проблеми с ушите, ако допуснете възпаление на гърлото или силна кашлица. Тези от вас, които имат хронични заболявания, да се предпазват от обострянето им на 12-14 януари когато Луната е във вашия знак.

Любов:Дори и щастливи в брака може да сте ухажвани от познати, които искат да ви измъкнат парите и да съсипят живота ви - защото сте срещнали кармичен враг, или просто защото са решили, че сте лесна плячка.

ТЕЛЕЦ

Работа: Не бива да се впускате в начинания, дори и ако имате ваш бизнес, няма да са успешни. Завършете започнатите задачи, които вече са извън поставените срокове, за да не се окажете без приходи. Ако сте в ролята на подчинени внимавайте да не ядосате до крайност вашия началник и да си изпросите уволнение заради непрекъснатото мърморене и критика

Здраве: Ако сте прекалили с трапезите в дните от началото на месаца, съветът ми е в средата да направите няколко разтоварващи дни, които да обновят организма ви и да го освободят от натрупаните отрови. Задължително се пазете от простуди в дните 14- 17 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Стабилните семейни двойки може да изживеят криза в отношенията заради свои роднини, които нахално са се нанесли "за малко" във техния дом. Отпратете ги на следващия ден, но не им наемайте хотел за ваша сметка, защото не сте ги канили.

БЛИЗНАЦИ

Работа:

 Във ваша полза е да озаптите въздушната си същност, да сте последователни в действията си и да не сте прибързани. Така ще избегнете грешките и необратимите последици, които ви лишават от успех. Причината за провала се корени единствено в нежеланието ви да се вслушате в съветите на околните, което пък ви подтиква да спорите с всеки, дори и да знаете, че грешите. 

Здраве: Здравето ви зависи от умението ви да се зареждате с оптимизъм, да не мразите хората, ако са ви критикували и засегнали с нещо, защото тези чувства могат да са причина за проблеми с белите дробове и за кожни алергии. Бъдете внимателни в периода 17-19 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Начинанията носят ново начало и във вашите лични отношения. Всички, които сте щастливи в брака, не бива да изневерявате. Даже и флирт може да съсипе отношенията ви, защото вашата половинка няма да ви прости тази забежка и може неочаквано да поиска развод.

РАК Работа: В деловите отношения имате притеснения, че може да не се справите с новостите, въпреки че е време смело да се впуснете в новото и неизвестното.  Колкото по-малко се вживявате в интригите около вас, дори и когато не ви засягат, толкова по-уважавани ще сте. Може да обмислите промяна на работата или на служебната си позиция.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че със сигурно сте прекалили с яденето и пиенето по време на празниците. Внимавайте с алкохола и храната, за да избегнете пробллеми с жлъчката. Пазете се в дните 19-21 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Постоянните ви забележки и ревността ви изнервят вашите близки и ги принуждават да ви отговарят с агресия, а защо не и с изневяра, която води до светкавична раздяла и развод, ако са срещнали партньор-мечта, каквито вие не сте.

ЛЪВ

Работа:  Проявата на доверчивост ви вреди. Не приемайте всяка казана дума за истина, а ако назначавате нови служители на работа, в никакъв случай не се доверявайте само на поднесената ви от тях информация. Проверете всичко сами, за да не съжалявате, че сте се доверили, а те ви предават или си получават заплатата без да работят.

Здраве: През първата половина на месеца не сте във форма и се стремите повече да си почивате, но това е нормално заради натоварването в края на миналата година. Вечер не прекалявайте с алкохола, особено след изтощителните празнични трапези. Грижете се добре за себе си в периода 21-23 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте нещастни може да направите крачката към развод, но не се впускайте веднага в нова връзка. Раздялата и няколко месеца самота ще ви спестят страдания с години. Разводът , ако се решите на тази крачка е начин да се освободите от непрекъснатите притеснения какво ви очаква когато се прибирате у дома.

ДЕВА

Работа: Не е изключено да имате проблеми с ваши служители, които отказват да се заемат със задачите си, като пречат да изпълните плановете си и поетите отговорни задачи. Не се колебайте да ги уведомите, че ще ги уволните, ако не променят поведението си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно,заради обилните празнични трапези и липсата на почивка. От вас зависи да не си създадете проблеми със стомаха. Не пийте алколох и избягвайте търсото месо, мазнини и люти подправки в дните 23-25 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не упреквайте близките си за вашите провали и не им вменявате вина, за да спечелите тяхното съчувствие.  Тези от вас, които са решили да се развеждат, да не правят крачката през този месец, защото няма да ги подминат големи неприятности.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...