Дневен хороскоп за четвъртък: допълнителни доходи за Овен и Рак, Стрелец-подвластни на емоциите,

v
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за четвъртък - 11 април!

Овен
Днес се опитайте да изразявате повече загриженост към близките си хора и да зачитате чувствата им. Ако проявите прекалена искреност, може да обидите или да засегнете някого. Дори да сте прави за себе си, цената на упорството ви ще бъде обтягане на отношенията.

Телец
Днешният ден е много благоприятен за уреждане на бизнесвъпроси, както и за да въведете ред във финансовите си дела – ще го постигнете лесно, а и ще се чувствате по-спокойни за бъдещето. Обърнете внимание на задачи, които досега сте отлагали – ако ги свършите, ще ви олекне на душата.

Близнаци
Днес има шанс да направите по-реалистична отколкото през изминалите дни преценка за събитията и за замесените в тях хора. Това и ще ви помогне да вземете по-правилни решения както в текущата работа, така и по парични въпроси. Пред някои от вас ще се открие възможност да получат допълнителни доходи – или благодарение на полезните контакти, които са установили, или на приятел.

Рак
Ако днес трябва да вземете някакво решение, не действайте импулсивно и не позволявайте на емоциите си да ви влияят. Вероятно ще подхождате към ситуациите субективно и нищо чудно да сбъркате. Има шанс обаче да постъпят правилно тези от вас, които мислят трезво и успеят да се успокоят.

Лъв
Днешният ден е подходящ да си дадете малко почивка и да обърнете внимание на себе си. Ако нещо не се получава както искате, не упорствайте – или сте на грешен път, или още не е дошъл моментът. Проявявате склонност да приемате твърде навътре думите и постъпките на околните.

Дева
Днес е възможно да ви обземат някакви безпокойства, но по-добре е да не им обръщате внимание. Съсредоточете се върху настоящето и имайте повече вяра – дори в миналото да сте претърпели неуспех, сега ситуацията е различна и има шанс да постигнете напълно различен резултат.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg