Как се обича зодия Лъв?

Как се обича зодия ...
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (7 Votes)

Как се обича зодия Лъв?

     Лъвовете обичат без резерви и задръжки
     Лъвовете се обичат лесно

     Огненият пети знак от зодиака е Лъв. Онези, които са родени между 23 юли – 22 август, принадлежат към тази зодия. Също като своя управляващ знак – Слънцето, Лъвовете притежават блясък и темпераментна крайност. Това са само част от стимулите, които тласкат представителите от тази зодия напред. В едно с колоритния характер, Лъвът винаги иска да бъде пръв, дори и лидерството му да не се набива толкова на очи. Лъвицата ще направи всичко възможно нейната сърдечна половинка да се държи като цар, дори и да не принадлежи към лъвската зодия.
     Силните Лъвове са щедри по природа. Верни са и притежават несравнима решителност и остър ум. Те са доста находчиви и обичат да си прекарват добре. Затова не е изненада, че онези, които са родени под този знак, са склонни да изпитват леко неоснователна гордост. Но все пак, достатъчно е човек от зодия Лъв да ви хвърли един-единствен поглед и вие ще знаете кой командва парада. Заради почти непрекъснатия им стремеж към внимание понякога може да е трудно да оценим и другите им таланти.
     Има моменти, в които голямото им лъвско его ги прави лениви. Но ако оставите настрана неговото често детинско перчене, чувство на гордост и самочувствие, вие ще откриете, че Лъвът има топло сърце и много, ама много обича природата. Няма друг представител на зодиака, който би могъл да бъде убеден почти без думи да живее някъде на село или в гората. Въпреки кралската си особа, Лъвовете не обичат тълпите. Те предпочитат да разсъждават на спокойствие в покоите си, далеч от градския шум и хорската суета.
     Лъвовете в любовта

     Сърцето ръководи Лъва. Представете си лъв, който реве толкова силно и мощно, че събужда цялата джунгла. Ето такъв силен, лъвски рев представлява любовта на представителите от тази зодия. Лъвовете обичат без резерви и задръжки. Любовта им е ярка и топла като слънцето и няма начин да не усетите, че сте обичани от Лъв. Той е толкова нежен, толкова приятно мъркащ и приятен на допир, че нищо не би могло да ви заблуди. Звучи страхотно, нали? Да, но тук трябва да вмъкнем, написано със ситни букви, следното неособено приятно уточнение – Лъвът ще иска същото и от вас. Той или тя ще настояват за равни, а понякога и малко повече грижи и внимание от страна на партньора, който ако не успее да задоволи капризния в любовта Лъв, ще бъде наказан с… изневяра. Според немалка част от Лъвовете, след като те не са получили адекватно внимание от партньора си, редно е да го потърсят другаде. И тук ставаме свидетели на още едно противоречие – те са склонни да поставят под въпрос лоялността на партньора си.
     Ако оставим това неособено приятно изискване от страна на Лъвовете, с ръка на сърцето трябва да си признаем, че Лъвовете са може би най-забавните, любящи, очарователни и страстни любовници, които могат да бъдат намерени по тази земя.
     Лъвовете всъщност се обичат много лесно. Достатъчно е да им покажете, че искате да бъдете обичани и да доказвате почти непрекъснато любовта си и няма да имате почти никакви проблеми с вашия цар у дома. На дамите от тази зодия е достатъчно да им дадете правата да се оправят с всичко, което касае общия ви дом. Те често си остават вкъщи и работят нещо, което би могло да бъде свършено, или просто разчитат на половинката си да изпълнява съвестно съпружеските си задължения. Едно е сигурно – колкото повече обичате един Лъв, толкова повече ще бъдете обичани.
      
                                                                                           източник:  www.prekrasna.bg  

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg