Как се обича зодия Везни?

Как се обича зодия ...
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (14 Votes)

Как се обича зодия  Везни?

Как се обича зодия  Везни?

    При Везните няма нищо излишно.

    Везните са седмият знак на зодиака. Онези, които са родени между датите 23 септември – 22 октомври, принадлежат към Везни. Планетата, която управлява представителите на тази зодия, е Венера. Затова не е чудно, че някои от най-дълбоките рани, които пазим в сърцето си, са причинени именно от някоя Везна.
    Милото, почти хрисимо излъчване на техните лица често е измамно. Везните са изкусни дипломати и съблазнители. В любовта често са безпристрастни. Единството нещо, към което се стремят, е равновесие в личния им живот. Везните са и най-рационалните сред целия зодиак и знаят как да постигнат това равновесие. Тяхната дипломатична същност е готова да покрие с карамел и най-горчивата истина. Те мразят да бъдат груби, което често ги превръща в безпристрастни същества. Жените Везни са малко по-изтънчени във взаимоотношенията си, за разлика от мъжете, родени в края на септември и началото на октомври.
    Независимо от факта, че Везните обичат мира и хармонията, те са в състояние да направят скандал от нищото и със същата лекота могат да намерят точните аргументи в тяхна защита. По ирония на съдбата, закриляните от Венера хора, първи ще се опитат да решат кавгата.     Балансираната и рационална част в тях ги кара да претеглят плюсовете и минусите на всяка ситуация еднакво и безпристрастно. Недостатъкът на тази ясно изразена рационалност е, че тя ги прави нерешителни. За тях е много по-трудно да стигнат до някакво окончателно решение, отколкото да приемат онова, което Съдбата им поднася.
    Като въздушен знак, Везните обичат да правят планове и да ги изпълняват. Те са доста добре ориентирани за онова, което желаят. Обичат да има ред и баланс около тях. Везните никога няма да ви представят действителността през розови очила. За тях нещата са такива, каквито са, и почти нищо не е в състояние да ги убеди ако са по-различни.
    Везните в любовта
    Везните са страхотни, докато са влюбени. Романтични точно толкова, колкото трябва, практични точно толкова, колкото е необходимо, обсебващи точно толкова, колкото да не ви омръзнат. Везните знаят едва ли не с математическа точност какво трябва да направят и кога да го направят. При тях нищо не е излишно. Те са може би един от най-добрите видове влюбени, които някога са стъпвали по лицето на тази земя. Тяхната балансирана природа им дава възможност да ползват най-съвършените комбинации на добрите любовници. Фактът, че са изразителни и красноречиви, ги прави пламенни в любовта, те не се срамуват почти непрекъснато да ви казват колко много ви обичат по хиляди различни начини.
    Те са внимателни и страстни, флиртуващи и чаровни – печеливша комбинация, на която не всеки може да устои. Те са склонни да удавят любимите си хора във внимание и мили, малки подаръчета, които ще се окажат в ръцете ви точно тогава, когато имате най-голяма нужда от тях. Везните практически нямат никакъв проблем да достигнат до сърцето на любимия с чар и остроумие. Те не само са добри оратори, но и великолепни слушатели. Онези от вас, които имат Везни за най-добър приятел или любовник, със сигурност ще потвърдят колко лесно е да се довериш на една Везна.
    Везните обикновено нямат табута, когато става дума за любов и секс. Всичко хубаво, което притежават, може да стане достъпно и видимо едва когато са убедени, че са намерили истинската любов и правилния човек.

    Те ще се погрижат за всяка ваша прищявка, фантазия и каприз. Те ще се отнасят към вас като към кралска особа. Те ще бъдат търпеливи и няма да са мнителни. Те ще бъдат всичко онова, което вие очаквате. И да, противно на тяхната безпристрастна природа, ще останат верни, колкото и да ви убеждават, че Везните всъщност са най-флиртаджийската зодия. А когато дойде време да се разделите, те ще го направят по най-нежния начин, така че няма да ви остане време да страдате. Ако имате любима Везна, оставете очакванията си в килера и се отдайте на онова, което е в момента, без да мислите много за бъдещето. Все пак вие сте с човек, чието второ име е Любов.
      
                                                                                           източник:  www.prekrasna.bg  

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg