Луна в Телец

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Когато Луната попадне в този знак вие ще имате нужда от стабилна ценностна система и от финансова независимост. Древните астролози са считали това разположение за много удачно и когато се открие в нечий хороскоп, дава основание да се счита, че във финансов план този индивид ще има предимства пред другите.

     
       Подсъзнателната нужда от финансова независимост ще ви тласка да търсите нови и нови зони, в които да печелите и това непременно ще доведе до солидно състояние. За да си отговорите на въпроса какви са вашите подсъзнателни нужди, прочетете качествата на знака Телец и така ще разберете какво наистина харесвате. Зоните, в които ще намерите спокойствие са финансите, изкуството, естетиката, храненето и всичко свързано с грижите за най-неотложните нужди на хората.
    Може да се счита, че при това разположение вашата майка ще е финансово независима, артистична или красива. Вие ще можете да разчитате на нейната подкрепа и ако решите да търсите съюзник, лесно ще го намирате в нейно лице.
     
       Тъй като Луната характеризира емоционалния ви комфорт и серийността като цяло, то може да се очаква, че бракът ви ще е по любов и в семейството си ще намирате източника на стабилност и задоволство.
Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg