Луна в Близнаци

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

   При това разположение на Луната, това от което имате подсъзнателна нужда са контактите, образованието, разговорите, пътуванията и разнообразието. Необходимостта от общуване и демонстрация на умствените ви способности е с определящо значение за вашата самооценка.

     
       Зоните, в които много лесно можете да намерите удовлетворение са образованието, търговията, секретарската дейност, журналистиката и медиите. Рекламната дейност е идеална среда за вас и ако съумеете да се презентирате добре много лесно ще напреднете. Това положение гарантира висока интелигентност и лесно можете да извличате полза от контактите си. Емоционалният ви живот може да не се окаже така спокоен, както бихте искали, докато не намерите начин да заемете определена роля в обществото, благодарение на вашата образованост.
    Чудесно бихте се справили с тур-операторска дейност и ако някъде има нужда да убеждавате другите, вие лесно ще се справяте.
   Най-често при това разположение майката е образована или изисква от вас високо образование, с нея можете да общувате спокойно и да разчитате на съветите й. Чувството за хумор е сред качествата, с които очаровате другите и ако решите да се държите свободно и неангажиращо, лесно ще създавате нови контакти и връзки.
     
          В повечето хороскопи с това положение, браковете са повече от един и е налице тенденция да се подържат множество връзки. Чувството за тревожност е високо и можете да намерите спокойствие едва, когато започнете да печелите благодарение на своя ум.
       Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg