Луна в Рак

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

   Това е оптималното разположение за Луната, тъй като тя управлява този знак. Това означава, че за вас ще бъде много по-лесно от другите да намирате спокойствие и удовлетвореност, преследвайки естествените си цели.

         
       Това разположение на Луната изисква от вас задоволяване на най-естествените и обичайни нужди. Няма тенденция към пресилване и надценяване на липсите и по тази причина много лесно се адаптирате към средата и условията около вас. Необходимостта от сигурност, семейство, дом и защита са сред приоритетите ви. Основният ви източник на спокойствие е в семейството ви и затова за вас е с определящо значение да имате нормални взаимоотношения в дома си. Тъй като Луната е сигнификатор на популярността, може да се счита, че вие по-лесно бихте станали популярни.
      Като отлични зони за вашата реализация се считат храненето, строителството, застраховките, обзавеждането, всичко свързано с грижите за другите и гарантиране на сигурността. Заниманията с деца, производство и индустрия са сферите, в които по най-естествен начин ще намирате спокойствие и утвърждаване. Тъй като това разположение се счита за „трон", може да се каже, че независимо от зоната, в която се намирате, вие можете да имате емоционална стабилност, ако получавате от средата това, което не надхвърля средните нужди.
    Ако по някакви причини сте подложени на стрес или се сблъскате с критични събитие, вие много лесно ще се възстановявате, ако се обърнете към семейството си. Това, което непременно трябва да създадете е потомство и семейство, защото така гарантирате личния си комфорт.
     
     При това разположение на Луната, може да се очаква, че в семейството си и особено чрез майка си сте постигнали необходимото разбиране за живота и сте изградили стабилна психична основа. Често майката се оказва или много популярна или сигурен гарант за вашето развитие и утвърждаване, а да си отговорите напълно от какво се нуждаете, за да постигнете вътрешно спокойствие, прочетете отново характеристиките на знака Рак.
     Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg