Луна в Лъв

Луната в хороскопа
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

   При това разположение на Луната, вие ще сте подложени на голямо вътрешно напрежение, тъй като този знак е най-удачният за Луната. Това, от което ще имате нужда публика и признание. Едва когато постигнете солидна роля в обществото и си осигурите достатъчно популярност, вие можете да имате вътрешно спокойствие.

    
         При това разположение е желателно да имате деца и да се грижите за тях. Eмоционалните ви реакции ще са пресилени и драматични, а нежеланието ви да се подчинявате - пословично. Това е добро разположение, ако се занимавате с изкуство и независимо в каква зона се насочите , ще притежавате артистичен талант. Често хората с това разположение се стремят към власт и доминиране, но качеството, което е важно да притежават за да не изпадат в излишно безпокойство, е благородство.
     Почтеността и покровителството са много характерни и често са причина за заемане на висшестоящи постове. При това разположение вие няма да се успокоите, докато не намерите начин да управлявате и разпореждат е. Влюбчивостта и любовните авантюри са много вероятни и дори да държите на партньорите си, вие трудно можете да прощавате, ако това се наложи. На вас няма да ви е достатъчно малко блясък, вие ще се стремите към превъзходство и в това се крие рискът да постигнете стабилност в емоциите си поради големите си очаквания.
   Майка ви вероятно и с „царствен" характер или заема доминираща роля в обществото. Много вероятно е да се занимава с деца или да търсите популярност и сцена. При всички случаи можете да разчитате на нейната подкрепа, ако сте склонни да демонстрирате подчинението си.
     
       За да разберете от какво се нуждаете за да имате усещане за комфорт и задоволство, прочетете характеристиките на знака Лъв.
    Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg