Луна в Дева

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

    Когато Луната попадне в знака на „скромността и анализа” това, от което ще имате нужда за да се чувствате билни и удобно, е материална сигурност, добра работа и здраве. При това положение активността ви ще е голяма и ЛЕСНО ще намирате вашето място в различни групи и съсловия.

   Редът и дисциплината ще са от решаващо значение за
Вашите изяви и едва ли ще сте склонни към ексцентрични изяви. Добре е, когато Луната е в този знак, защото нуждите ви са скромни и не се нуждаете от много, за да сте доволни. Ще харесвате реда и чистотата, ще почитате закона и образованието ще е зона, в която можете да намерите своето място. Здравословният начин на живот и навиците ви ще предопределят един подреден характер.
       Няма да ви е трудно да разбирате другите и с лекота ще се справяте с финансовите проблеми. Ако решите да търсите изява можете да заложите на вродената ви аналитичност, критичност и самокритичност. За да имате емоционален комфорт е много важно да постъпвате честно и справедливо, защото склонността ви да се самоупреквате е по-голяма от обичайната.
   При това разположение майката ще се окаже много важен фактор при формирането ви като характер и е много вероятно тя да ви служи за пример. Често при това разположение се копира модела на поведение на майката и затова е много важно да намерите начин да доразвивате идеите й. В нейно лице можете да намирате разбиране по всички въпроси и дори в най-малките детайли, които другите майки са склонни да пра пренебрегват.
   За да разберете от какво се нуждаете и как можете да осигурите за себе си усещане за задоволство, прочетете отново качествата на знака Дева, защото там ще откриете всичко, от което се нуждаете за да имате спокойствие и комфорт.
    Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg