Луна във Везни

Луната в хороскопа
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (2 Votes)

   С Луна във Везни вие ще се нуждаете от партньорства, пари и красиви неща повече от всички останали. Макар и не много удачно с това разположение на Луната вие няма да намерите спокойствие, докато не направите подходящ бизнес или докато не намерите подходящия партньор.

     
       Красивите дрехи, бижутата, парите и изкуството са с решаващо значение за вашето спокойствие, а префиненият ви вкус няма да ви позволи да правите големи компромиси. В хороскопите на жените това разположение на Луната гарантира физическа красота, а при мъжете наличието на повече пари и качества за бизнес. Зоните, в които ще ви тласка това положение са в областта на знака Везни. Така че, ако решите да намерите удовлетвореност, прочетете какви са характеристиките на този знак. Реализирайки се в областта на Везни, вие ще можете да изявите вашите таланти и е добре, ако намерите начин да съчетаете слънчевите си характеристики с лунните, защото едва тогава ще гарантирате за себе си удовлетворение.
   Майката или съпруга ви могат да бъдат ваши естествени партньори и характерното за тях ще е или бизнес умения или страст към модата и естетиката.
     
   Вроденото ви чувство за такт и дипломация ще ви позволят да изградите собствен бизнес и ако сте склонни да работите в партньорство е сигурно, че пари няма да ви липсват.
  Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg