Луна в Скорпион

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

   Когато Луната попадне в най-интензивния и емоционален знак, не може да се очаква спокойствие. Въпреки, че шансовете ви да се справите са големи, ще се наложи да преминете през доста драматични ситуации.

  
       Вие се нуждаете от влияние и власт, които трудно се постигат, но докато не намерите начин да завоювате позиции, в които да влияете достатъчно, няма да се примирите. Често при това разположение емоционалната стабилност е под съмнение и ако не се стремите към практични резултати има опасност да се окажете в съмнителни общества. Вашата задача не е лесна, но пък за сметка на това е гарантирано, че ще приживете достатъчно екстремни ситуации, които да ви калят и да ви научат да забравяте миналото.
     Това, от което се нуждаете, за да чувствате удовлетворение, са висока интензивност на чувствата, силни вълнуващи преживявания и всичко, което знака Скорпион представя. Окултизма, хирургията, психоанализата, секса, полицията и мафията са сферите, в които ще намерите достатъчно предизвикателства. Добре е, ако се насочите към сферите, в които унищожаване на всичко старо и необходимост от регенерация, защото така по най-лесен начин ще отговаряте на вътрешните си нужди.
     
       Често при това разположение майката е властна и респектираща и по-скоро създава дискомфорт. Налице е усещане, че другите се стремят да задушат инициативите ви и за да избегнете това чувство е необходимо да демонстрирате самостоятелност и независимост.
Това положение е едно от най-рискованите, що се отнася до запазване целостта на брака и здравословното състояние на майката.
     Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg