Луна в Стрелец

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

    Независимо, че това не е най-адекватният знак за Луната, в този случаи са налице много възможности за популярност на индивида. С това вие ще имате нужда от разширяване на мирогледа, от високо образование, владеене на чужди езици и опознаване на света.

   
         Любовта към философия, религия и обществени науки е по-голяма от обичайното и за да намерите удовлетворение е необходимо да търсите изява в голям мащаб, посредством работа с чужденци или занимания с имущество, право и спорт. Оптимизмът е качеството, което ще ви спаси от депресии и всеки път, когато не можете да намерите удовлетворение ще се наложи да вярвате в добрия си късмет. Чувството за хумор и желанието за запаления ще ви помагат да се адаптирате към околните. Това, от което се нуждаете и което наистина харесвате, можете да откриете в описанието на характеристиките на знака Стрелец.
   Майката най-вероятно е с широк мироглед, чужд произход или със завидно чувство за хумор. Големите мащаби са това, което тя предпочита и ако няма високо образование, то ще доминира желанието за работа с чужденци.
Няма да ви е лесно да намерите у удовлетворение с това разположение на Луната, защото целите, които си поставяте са твърде големи и мащабни, но едва, когато намерите начин да ги постигнете, можете да усетите спокойствие и емоционална стабилност.
     
       Най-вероятно бихте реализирали желанията си, ако имате добро образование и се кооперирате с чужденци. Издателската дейност, туроператорска дейност и правото са чудесни възможности, в които можете да намерите вашето призвание.
       Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg