Луна във Водолей

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

    При това разположение на Луната вие се нуждаете от свобода и независимост. Новото и авангардното, нестандартното и политиката ще ви привличат повече от обичайното. За вас ще е определящо да намерите начин да се изявите като новатори и независими.

   
       Емоционална стабилност и спокойствие можете да намерите едва, когато се реализирате в зоните описани от знака Водолей. Техническият прогрес, интернет, компютрите, политиката, астрологията и модата са зоните, в които по-лесно от другите ще получавате необходимата доза от неочаквани обрати и неизвестност, а те са главното за да осъзнавате вашата скрита страна.
  С това положение разводите са много вероятни и ако имате нестандартно отношение към брака не е за учудване. Приятелствата и неангажиращите връзки ще ви правят наистина щастливи и винаги можете да разчитате на хората, които считате за приятели. За да избегнете рисковете при това разположение е необходимо да гледате напред и да планирате бъдещето си, защото винаги можете да разчитате на щастливи обрати. Всеки път, когато се привързвате прекалено ще се появяват стресиращи събития, които ще ви научат да цените свободата на другите и да постъпвате толерантно.
     
     Хуманността и загрижеността за удобството на другите е сред типичните ви черти, така че, ако искате да създавате свое лоби е необходимо да осигурите първо приятелите си и едва след това да мислите за себе си.
      Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg