Луна в Риби

Луната в хороскопа
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

   При това разположение вие имате нужда от приобщаване към вселенските ценности, към изкуството и вярата. Изключително силните ви емоции и въображение могат да ви помогнат да изявите всичките си таланти, но съществува риск, ако не го направите да се окажете жертва на собствените си илюзии и да попаднете в плен на алкохола или опиатите.

     
       С това разположение на Луната вашата интуиция ще е силна и можете д а й се доверите. За да получите емоционална стабилност ще се наложи да разпаднете всичко, което ви привързва и прави зависими. В този път вие ще осъзнавате универсалните ценности и можете да станете популярни в изкуството, рекламата и киното. Медицината и грижите за изоставените деца са сфери, в които с лекота ще успявате да балансирате разнообразните си желания и стремежи.
      Изолацията, емиграцията и самотата ще се окажат катализиращи за осъзнаването на скритата ви същност. Много вероятно е да сте подложени на изпитания, които да калят вярата ви, за да достигнете до убеждението, че само универсалните ценности имат значение. В областта на изкуството можете да наложите усещаната от вас хармония и да оставите вашия почерк. За да разберете от какво имате нужда и кое ви гарантира личния комфорт, прочетете описанието на за знака Риби.
     
     Тъй като Луната символизира майката и съпругата може да се очаква, че те ще изявят знака Риби по характерен начин. Вие можете да разчитате на интуицията на майка си и ако се колебаете, допитвайте се до мнението й. В нейно лице можете да намерите милосърден човек, готов да се грижи за слабите и болните.
           Разберете от тук, къде в хороскопа се намира вашата Луна

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg