Месечен хороскоп за юни, за зодия Везни

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  Разположение на планетите през този месец може да донесе на типичните Везни щастливи промени в личните отношения.

  Разположение на планетите през този месец може да донесе на типичните Везни щастливи промени в личните отношения.

Сега от страна на любимия човек вие може да очаквате различни изненади, които ще ви помогнат да погледнете на обекта на вашата симпатия от другата страна. Това е идеалният момент за обновяване на отношенията, като ги направите по-разнообразни. Не са изключени и неочаквани предложения за брак, а също така и спонтанно начало на нова връзка, която впоследствие може да се окаже доста сериозна.
   Първата половина на месеца ще ви донесе късмет в решаването на въ­просите, свързани с вашата кариера. Сега ще ви бъде лесно да постигнете целите си, ако вкарате в действие чара си. Втора та половина на месеца е успешна за об­щуване с приятели.

   Този месец ще ви донесе противоречи ви събития и е много важно да изберете правилната стратегия, за да избегнете не желаните последствия. От една страна, ще имате възможности за създаване на контакти, за бизнес и приятелски комуникации, за личен живот, почивка и развлечения. Но, от друга страна, този месец ще съхрани и дори ще засили вероятността от травматични и дестабилизиращи ситуа­ции, които могат да ви донесат неприятности. Проблемите засягат най-вече Везните, родени в самото начало на своя зодиакален знак. Не са изключени принудителни събития, резки нежелателни промени.
   Увеличаването на натоварването в работа ще доведе до изтощение, умора, пониже­но самочувствие. Може да се увеличи напрежението с шефа ви, което ще доведе до влошаване на позициите ви в колектива. Везните, родени в началото на зодиа­калния знак, не трябва да форсират събитията. Периодът не е подходящ за обръ­щане към официални инстанции и съдебни процедури. Бъдете внимателни при из­вършването на физическа работа, в транспорта, зад волана на автомобила. Най-на­прегнати могат да се окажат дните от 22 до 27 юни. Везните, родени в началото на знака не трябва през тези дни да определят важни срещи и да водят преговори. За да избегнете кражби и загуби трябва да си пазите парите и документите.
   Използвайте творческото си настроение за сериозни начинания. Обстоятелствата ще способстват за прокарване на личните инициативи. Вие ще бъдете в състояние успешно да пробвате силите си в избраното от вас направление. Избягвайте раз­дразнителността и необмислените действия. За да се чувствате пълноценни, стре­мете се да бъдете непрекъснато в състоя ние на търсене.
   Обстоятелствата не предразполагат към далечни пътувания. Възможни са незави­сещи от вас препятствия. Във втората половина на месеца разчитайте на помощ от близки и приятели. Много внимателно се отнасяйте към възрастните членове на семейството. В края на месеца важна новина може да промени най-близките ви планове. Трябва да проверите достоверността на информацията.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg