Месечен хороскоп за февруари 2018 г, за зодия Овен

Месечен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Пътуване в чужбина ви носи полезни връзки. Някои от тях може да се окажат и много приятни в личен план. Имате възможност да подобрите финансовото си положение.

 Не бива да харчите, без да мислите. Време е да сте малко по-пестеливи. Човек на много висок административен пост може да оцени вашия професионализъм и да създаде възможност да започне изкачването ви по служебната стълбица. То става бавно, сигурно и е стабилно. Получавате неочаквани подаръци от човек, когото малко познавате. Но той привлича неудържимо вниманието ви.

Някой от вас може да имат проблеми със служебно преместване. Може да ви е трудно, защото сте свикнали с колегите си. Радвате се на приятно известие от чужбина. Радва ви и гостуване от страната. Трябва да владеете по-добре емоциите си, не бива дребни неща да ви разстройват. Изпитвате влечение към подредения дом, но трябва да положите усилия за неговото създаване.

Имате вътрешна нерешителност, която ражда трудности за вас и през този месец е добре да преоцените истинските си възможности. Те са по-големи от това, което мислите, че можете. Не позволявайте да ви управляват емоции. Често губите контрол над избухванията си или се поддавате на страховете си, а това ви пречи да се доближите до хората, които ви търсят и уважават. Ако през този период направите правилната оценка на възможностите си, през годината може да ви е по-леко. Във вас има достатъчно сили за мобилизация и здраве. Подгответе се за приятни изненади. Имате добри възможности, но дали успявате да ги използвате, зависи само от вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg