Месечен хороскоп за февруари 2018 г, за зодия Рак

Месечен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През този месец може да се наложи да направите доста големи промени. Вгледайте се добре в себе си и поведението си. Преценете дали правилно се държите с колегите си.

Дайте си сметка, че вие се опитвате да командвате всички и да се намесвате със съвети в дела, които не са ваш приоритет. Колегите ви се дразнят, но никой не ви го е казал до сега. Опитайте се сами да се поставите в тяхното положение. Само така може да се избегнат назряващите конфликти на работното ви място.

Трябва да промените отношението си и към близките си. Не бъдете контра на всяка тяхна дума, не се заяждайте и не парирайте всяко действие. Престанете с непрекъснатите забележки. Ако направите това, с изненада може да установите, че обстановката в дома ви се разведрява. Всички започват да се смеят и всичко е наред. Тогава може да си дадете сметка колко лошо е повлияло вашето поведение в последно време.

Промяна на държанието ви спрямо любимия човек може да възроди връзката ви. Време е да ограничите малко капризите и да спрете с непрекъснатите си изисквания и забележки. Подбирайте по-внимателно приятелите си. Не общувайте с хора, които не са ви приятни. Отделяйте всяка свободна минута за почивка, защото именно преумората ви прави сприхави и заядливи. Когато сте уморени не ви спори работата и се чувствате неуверени. Това ви пречи да се справяте както вие искате. В никакъв случай не взимайте важни решения през този месец. Вие сте изнервени и това ви пречи да мислите трезво.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg