Месечният хороскоп за март на топ астроложката Тамара Глоба-много нови успехи, мигове на щастие в любовта, изненадващи финансови допълнения

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

И още - през март успех ще постигнат хората с отлично развита интуиция или с онзи "животински" инстинкт, който им помага да избегнат неприятностите. Така че си струва да се вслушвате в своето вътрешно "аз" и във всички ситуации да не игнорирате гласа му - това ще ви избави от много назряващи проблеми и ще отстрани заплахата от конфликти с хора, които са напълно в състояние да ви навредят и спънат работата ви.

ОВЕН
През март най-много успехи ще постигнат Овните. Най-вероятно вие ще съумеете да запазите някои свои активи и да се възползвате от новите възможности, а промените, които ще поставят останалите в задънена улица, за вас ще се окажат златен шанс, който вие сте очаквали дълги години. Ще ви бъде от полза и натрупаният в последно време опит, пък и старите полезни връзки ще свършат своята работа - благодарение на тях вие навреме ще пресечете опитите на конкуренцията да ви попречи.

При това през този месец ще се изпълнят много ваши съкровени желания, както някои нематериални, така и такива, които имат отношение към финанси, право на собственост, имущество, което по-рано е било недостъпно за вас.

В началото на март ви очакват подготовителните етапи на няколко проекта едновременно. В средата на март важни успехи в деловата сфера ще ви помогнат да се сдобрите с хора, които по- рано са били против някаква ваша активност. В края на март не е изключено да се противопоставите на хора, с чиито действия абсолютно не сте съгласни.

Най-благоприятните за вас дни през март: 4, 11, 18, 19, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31.
    

ТЕЛЕЦ
През март Телците ще получат някакъв нетрудов доход, а що се отнася до деловата сфера - там са възможни проблеми. Между другото, те ще продължат до 17-ти, а след това ще изчезнат, благодарение на някакъв влиятелен човек или на вашата собствена професионална репутация. При това в периода от 1 до 19 март вие ще имате шанс да решите сложни въпроси, свързани с общност, в която за вас знаят повече, отколкото би ви се искало.

Освен това, през този месец ви очакват чести пътувания, в които вие ще се отправите по настояване на някого от хората около вас. Тези пътувания едва ли ще бъдат приятни, но все пак от тях вие определено ще извлечете известна полза.

В началото на март се очаква получаването на допълнителни блага, вярно е, че ще се наложи да си ги раделите с някого. В средата на месеца някакъв благотворителен акт ще добави плюсове във вашия личен рейтинг, но може да попречи на работата ви. В края на март стартира някакъв индивидуален проект, който ще ви отнеме много сили, но ще оправи някаква ситуация, която ви тревожи.

Най-благоприятните за вас дни през март: 12, 16, 21, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 27.
    

БЛИЗНАЦИ
През март Близнаците вероятно ще се сблъскат с проблеми и в деловата сфера, и в нещо, което има пряко отношение към цялото им съществуване. По-нататъшното развитие на събитията ще зависи от това дали вие сте готови кардинално да се промените, отчитайки опита си досега и промените в заобикалящата ви среда.

Освен това, човек, на когото сте свикнали да разчитате, може да ви откаже подкрепата си. Не е изключено, той да спре да изпълнява вместо вас някои ваши задължения и да ви се наложи или самостоятелно да се заемете с тях, или да наемете специално обучен човек, който да поеме тези грижи.

В началото на месеца вие ще бъдете принудени за вземете някакво неудобно за вас решение. В средата на март може да се появи желание или потребност да промените нещо в начина си на живот, в режима на хранене или във външността си. В края на месеца новите възможности, които се отварят пред вас може да не бъдат одобрени от човека, от когото вие така или иначе зависите.

Най-благоприятните за вас дни през март: 18, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.
    
РАК

През март Раците ще бъдат плътно заети с нещо, което ще им помогне да избегнат настойчиво натрапваните им действия и решения. Не е изключено, да ви се наложи упорито да създавате впечатление, че нямате никакво време за някакъв проект, тъй като ще осъзнаете, че влизайки в него, вие поставяте под заплаха онова, което за вас е по-важно и ценно.

Освен това, вероятно ви предстои да оборудвате някакво помещение, да го направите по-комфортно за работа или почивка. Това може да бъде творческо ателие, кабинет, спалня. Вероятно, някакви промени, случили се в личния ви живот, ще изискват тези домашни преподреждания и вие с удоволствие ще се заемете с тях.

В началото на месеца се очаква някакво пътуване, което няма отношение към работата ви, но по някакъв начин ще окаже благотворно влияние върху професионалната ви дейност. В средата на март стари приятели ще ви подарят позитивни емоции. В края на месеца ще се наложи да общувате често с хора, които ви изваждат от зоната на комфорта.

Най-благоприятните за вас дни през март: 5, 8, 12, 15, 22, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 24, 27, 31.
    

ЛЪВ
През март Лъвовете ги очакват новите и поредни постижения в професионалната сфера, основани на получен някога опит и на взаимодействието с хора, които са крайно заинтересовани от пълноценно и дългосрочно сътрудничество. Вярно е, че след 16-ти ще се наложи да съпоставите своите действия с мнението на някаква влиятелна личност.

Освен това, през този месец в някои ваши начинания ще ви помогнат вашите стари и нови приятели, които ще подкрепят инициативата ви, а може дори да се включат във вашия екип, формиран за реализацията на този бизнес или творчески проект. Очакват се и някакви мероприятия, на които вие ще представите публично някои свои разработки, идеи или вече окончателно готовите плодове на своя труд.

В началото на март ще искате да се отпуснете и вероятно ще си организирате малък отпуск. В средата на месеца нови идеи ще станат повод за стартиране на нещо оригинално. В края на март промените в страната ще се окажат във ваша полза.

Най-благоприятните за вас дни през март: 11, 26, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31.
    
ДЕВА

През първите две десетдневки на март Девите е възможно да се сблъскат с някакви лични проблеми, които на свой ред ще провокират трудности в деловата сфера. Голяма е вероятността да ви се наложи често да отсъствате от работа, а ако сте си сам на себе си началник, да отлагате реализацията на много от своите проекти и идеи.

През третата десетдневка ситуацията ще се стабилизира. Очакват ви шумни успехи в работата, а онова, което ви е създавало неприятности, ще остане в миналото. Между другото, не е изключено много да ви помогне промяна в някакво законодателство или с въвеждането на нови правила вашите проблеми просто ще престанат да бъдат актуални.

В началото на месеца е важно особено старателно да се погрижите за здравето си и да не оставяте нещата, свързани с комуналната сфера, да се движат на самотек. В средата на март за решаването на някакъв важен въпрос важна роля ще изиграе вашият придобит в миналото опит. В края на месеца позитивните промени ще ви донесат повече, отколкото може да се очаква от тези събития.

Най-благоприятните за вас дни през март: 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 8, 9, 16, 22, 23.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg