Месечен хороскоп за декември 2017 г, за зодия Телец

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Разположението на планетите през този месец ще засили сексуалните ви желания. Ще забележите, че интимните отношения в живота ви вече означават много повече. Този период е добър за активен интимен живот.. 

 Разположението на планетите през този месец ще засили сексуалните ви желания. Ще забележите, че интимните отношения в живота ви вече означават много повече. Този период е добър за активен интимен живот.. 

   Първата половина на месеца ще ви донесе и активност в области, свързани с кредити, инвестиции, управление на чужди пари. Успехът в тези въпроси през този период изцяло ще зависи от вашата активност и инициативност.. 
   Втората половина на месеца ще стане благоприятен период за обучение, общуване с преподаватели. Сега новите знания ще се усвояват по-лесно от обикновено. През втората половина на месеца ви очакват успехи и в кариерата. Можете да подобрите репутацията си или да получите повишение.
  Телците ще извършат неочаквани постъпки, изненадвайки околните. Възможно е да промените плановете си, потегляйки в посока, към която преди не сте и мислили да тръгнете. Потребността ви да преживеете някакви остри усещания ще бъде повод за риск и авантюри. Периодът е много благоприятен за напускане на територията, за начало на пътешествия и изобщо за смяна на обстановката. . 
   Отдихът ще ви донесе не само нови впечатления, но ще бъде и полезен за обмяна на информацията, за нови познанства. През тези дни вие ще съумеете да проявите своите творчески способности. Това ще бъде свързано с диалог, общуване и устни договорки. Сложности могат да възникнат с хора, които представят определени интереси на някакви затворени общности, религиозни организации или партии.. 
   В работата си вие ще се опирате на опита си от миналото, връщайки се на предишните си позиции. Ще имате достатъчно предложения, за да направите избора си. Някакъв познат от далечното минало ще ви разстройва и дразни със своето поведение и натрапчивост. Но вие ще бъдете прекалено гъвкави и дипломатични, за да влизате в открити конфликти. Вашето коварство няма ясни очертания и граници... Финансовата линия на успеха неотклонно се движи напред и нагоре.
   Месецът обещава да премине доста ползотворно, макар че първите 6 дни ще донесат много ограничения. Вашата нагласа ще бъде да довършвате до край всяка работа и да не се спирате пред постигнатото. Нивото на виталност през декември за Телците е над средното, особено през периода от 7 до 20-ти, но за някои свои планове все пак ще бъде необходимо да си намерите помощници. По-добре е това да се направи през втората половина на месеца, тъй като през първата вероятно вашите отношения с околните ще бъдат объркани.. 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...