Месечен хороскоп за май 2018 г, за зодия Телец

Месечен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

   Вашето самочувствие постоянно ще изпитва спад и подем, първата седмица не е особено успешна за здравето и благосъстоянието на Телците, вероятни са различни загуби и спадове.

   Вашето самочувствие постоянно ще изпитва спад и подем, първата седмица не е особено успешна за здравето и благосъстоянието на Телците, вероятни са различни загуби и спадове.

    След новолунието обаче на 15 май нещата при вас явно ще се подобрят, ще се появят дългосрочни планове, ще стане възможно успешното решаване на семейни въпроси, всякакви проблеми, свързани с недвижим имот.
    За вас не е подходящо прекалено силно да икономисвате откъм приятели и собственото си здраве.
    Различни идеи и помощ от страна на нови покровители ще внесат в живота ви бързо обновление, познанството с интересни общности и компании ще придаде динамичен импулс на вашия бизнес.
    През последната дестдневка на май Телците е по-добре да не рискуват и спокойно да се занимават с познатата им работа, тъй като в нестабилна ситуация вие ще се ориентирате лошо и може да вземете решения, които не са във ваша полза.
    В началото на месеца звездите явно са решили да ви подложат на изпитание. Могат да ви напомнят за себе си стари хронични заболявания, възможни са проблеми във взаиморазбирателството, финансите, психологическия ви тонус ще бъде явно под нормата.
    До 13-16 май ще е необходимо да минимизирате загубите, да не рискувате репутацията си, да избягвате излишни разходи и инвестиции.
    Вие ще можете да подобрите отношенията си с хората, да възстановите своите сили и ресурси. Голяма подкрепа вероятно ще ви окажат приятели и роднини. През този период можете да правите покупки, да установявате контакти, да почивате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg